DOLAR

32,3799

0.19%
EURO

35,0567

-0.13%
ALTIN(gr)

2.324,09

0,21%
BİST 100

%
Ayda 40 TL Ödeme ile Kefilsiz Kredi Başvurularında Şok Gelişme
  • Finans 365
  • Finans
  • Ayda 40 TL Ödeme ile Kefilsiz Kredi Başvurularında Şok Gelişme

Ayda 40 TL Ödeme ile Kefilsiz Kredi Başvurularında Şok Gelişme

Bankaların kredi kampanyaları gün geçtikçe artıyor. Buna mukabil kredi işlemleri uzarken vatandaş nakit ihtiyacını çok geç karşılamış oluyor. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:23
Ayda 40 TL Ödeme ile Kefilsiz Kredi Başvurularında Şok Gelişme
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Akbank bu durumun önüne geçmek için direkt başvuru anında ödeme sloganıyla yeni bir kredi kampanyası başlattı. Online şekilde veya şubelerden sıra beklemeden başvuru yapabileceksiniz. Başvuru işlemleriniz hızlı şekilde değerlendirilip olumlu olduğu taktirde ödemeniz anında gerçekleştirilecek. 36 aya kadar vade imkanı sağlayan banka vatandaşların nakit ihtiyacına anında cevap veriyor. %1.8 oranında faiz uygulayacak olan banka düşük faiz oranıyla vatandaşı rahatlatıyor. Başvuru şartlarını internet sitesinden paylaşan banka şubeden de destek vermeye devam edecek. Sosyal mesafe kuralına dikkat edilmesi açısından işlemlerin online şekilde, mobil uygulamayla ya da internet bankacılığı ile yapılmasını istiyor. Bu şekilde başvuru işlemlerinin hızlı şekilde sonuçlandırılması planlanıyor.

Komisyon Alınmadan Kredi Verilecek

Başvuru işlemleri içinse sembolik bir tutar almayı düşünen banka tutarı 5 TL olarak açıkladı. 36 ay vade imkanı seçildiği taktirde aylık ödemenin 40 TL olacağı hesaplandı. Akbank Kredi Servisi aracılığıyla sadece TC kimlik numarası ile başvuru yapmak yeterli olacak. Ödenecek toplam faiz tutarı 449 TL olurken banka tüm bu işlemlerden komisyon almamayı kararlaştırdı. Ekonomi Kalkanı Projesine destek veren özel bankalardan olan Akbank vatandaşın yanında yer almaya devam ediyor. Son dönemde herkesin maddi olarak sıkışık olduğunun farkında olan banka kredi talebinde bulunan vatandaştan kefil ya da teminat şartı da aramayacak. Burada kredi notu belirleyici olurken 3 aylık sigortalı çalışana kredi direkt verilmiş olacak.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP