DOLAR

32,4976

0.25%
EURO

34,5816

0.23%
ALTIN(gr)

2.498,70

0,64%
BİST 100

%
Ayda 40 TL Vererek Binlerce TL Kredi Alımında Son Dakikalar
  • Finans 365
  • Finans
  • Ayda 40 TL Vererek Binlerce TL Kredi Alımında Son Dakikalar

Ayda 40 TL Vererek Binlerce TL Kredi Alımında Son Dakikalar

Garanti BBVA yeni dönemde kredi kampanyasına damgasını vurdu. Açıkamaya göre taksitler inanılmaz kafa karıştırıcı. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:15
Ayda 40 TL Vererek Binlerce TL Kredi Alımında Son Dakikalar
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Vatandaşlar bütçelerine uygun kredi kampanyası ararken Garanti BBVA kredi kampanyası için uzun zamandır çalışıyor. Nitekim kredi kampanyası için yapılan bu çalışmalar meyvelerini verdi ve milyonlarca vatandaşın yaralanacağı bir kampanya oluşturuldu. Budan göre vatandaşa 10 bin TL’ye varan kredi limitiyle kredi alabilecek ve verilen bu kredilerin aylık taksitlendirilmesi sadece 40 TL olacak. 60 aya varan vade seçeneklerini yürürlüğe koyan banka ilk 3 ay ise ödeme almayacağını açıklayarak vatandaşları bir kere daha sevindirdi. Açıklamaları bunlarla da sınırlı kalmayan bankanın başvuru süreci hakkında da malumat vermesi süreci daha da görünür hale getirdi. Buna göre dileyen vatandaşın bankalardan ya da ATM’lerden başvuru yapması mümkünden aslında banka tüm süreci online olarak istiyor.

Tek Onayla İşlemler Halledilecek

Verilen bu kararın ana sebebi ise pandemi olarak gözüküyor. Pandemi dolaysıyla gergin olan vatandaşı kredi için ek olarak banka kuyruklarında bekletmek istemeyen banka iki farklı şekilde online başvuru süreci başlattı. Evinde bilgisayar olanlar için internet bankacılığını devreye koyan banka 7 gün 24 saat kredi hizmeti vermeye hazırlanırken evinde bilgisayar olmayıp sadece telefonla işlemini halledebilenler için mobil bankacılık uygulamasını devreye koydu. Online bankacılık işlemleri için sanal asistanı da gerekli yeterlilikle donatan banka vatandaşlara sanki bankadan hizmet alıyormuş hissini yaşatmaya çalışıyor. Ancak her iki seçeneği de değerlendiremeyen vatandaş için banka, şubelerinin kapılarını sonuna kadar açmış durumda. Banka şubelerine gelemeyen vatandaş ise ALO Kredi Destek Hattını mesai saatleri içinde kullanabilecek.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP