DOLAR

32,3131

0.19%
EURO

35,0821

-0.16%
ALTIN(gr)

2.277,91

0,03%
BİST 100

%
Ayda 405 TL Ödeyerek 10 Bin TL Kredi İmkanı Başvurular Nereden Alınacak?
  • Finans 365
  • Finans
  • Ayda 405 TL Ödeyerek 10 Bin TL Kredi İmkanı Başvurular Nereden Alınacak?

Ayda 405 TL Ödeyerek 10 Bin TL Kredi İmkanı Başvurular Nereden Alınacak?

36 ay vade imkanının ardından Garanti BBVA yeni kredi kampanyaları ile vatandaşların karşısına çıkmaya devam ediyor. Yeni kampanyasıyla beraber ayda sadece 405 TL ödeyerek 10 bin TL tutarında kredi çekebilirsiniz. İhtiyaç kredisi olarak çekilebilecek bu kredi ile vatandaş rahat bir nefes alacak. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:22
Ayda 405 TL Ödeyerek 10 Bin TL Kredi İmkanı Başvurular Nereden Alınacak?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Esnek Ödeme ve Düşük Faiz Oranları İle Vatandaş Lehine Kredi

Esnek ödeme kolaylığı ve düşük faiz oranı ile birçok vatandaşın kredi için başvurduğu Garanti BBVA yeniden ihtiyaç kredisi için kampanya oluşturdu. Pandemi dolayısıyla kredi arayışına giren vatandaşlara yardımcı olmak isteyen banka kolay şekilde kredi vermek için kolları sıvadı. Binlerce vatandaşın bu krediden faydalanması beklenirken yaptıkları son açıklama ile herkesi hem şaşırttı hem mutlu etti. 10 bin TL’ye kadar kredi imkanı sağlayan banka en azından vatandaşın temel ihtiyaçlarını karşılamayı amaçlıyor.

Kredi kampanyasının diğer detayları da vatandaşlarla paylaşıldı. Buna göre kredilere uygulanacak faiz oranı %1.84 oranında belirlendi. Kefil ya da teminat zorunluluğu birçok banka tarafından uygulanıyor. Ancak Garanti BBVA kefil ya da teminat göstermekonusunda esneklik gösterecek. Kredi başvurusu esnasında kefil göstermenize gerek kalmayacak. Yüzde yüz kredilendirme imkanından faydalanacak olan vatandaşlar kredi ödemesi sonunda toplam 4 bin 599 TL ödeme gerçekleştirmiş olacak. Bu da yıllık maliyetin yaklaşık %30.45’ine denk gelecek. Başvuru seçenekleri de yine vatandaşın kolayca ulaşabileceği tarzda oluşturuldu. İsteyenlerin şubeleri ziyaret etme hakkı mevcut. Ancak mobil uygulama, web sitesi ya da ALO Kredi Destek Hattını da kullanarak kredi başvuru işlemlerini başlatabilir.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP