DOLAR

32,5025

0.27%
EURO

34,5852

0.24%
ALTIN(gr)

2.478,70

-0,16%
BİST 100

%
Ayda 72 TL İle Kredi Çekebilirsiniz Başvurularda Son Dakikalar
  • Finans 365
  • Finans
  • Ayda 72 TL İle Kredi Çekebilirsiniz Başvurularda Son Dakikalar

Ayda 72 TL İle Kredi Çekebilirsiniz Başvurularda Son Dakikalar

QNB Finans Bank yeni bir kredi kampanyası ile herkesi şaşkına uğrattı. Yapılan açıklamalar vatandaşları heyecanlandırdı. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:36
Ayda 72 TL İle Kredi Çekebilirsiniz Başvurularda Son Dakikalar
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Pandemi dolayısıyla tüm vatandaşlar kredi almak için sıraya girdi. Pandemi dolayısıyla işlemlerini sıklaştıran bankaların motivasyonu ise tamamen vatandaşlar. Telefonları kilitlenene bankalar vatandaşların taleplerine yetişemiyor. Acil nakit ihtiyacı olan, konutlarında sıkıntı yaşayan ya da kredi almak isteyen vatandaşların uğrak yeri olan bankalar peş peşe kredi kampanyalı yayınlamaya başladı. Yeni döneme hızlı girişiş yapan QNB Finans Bank ihtiyaç kredisi için inanılmaz bir kampanya oluşturdu. Oluşturulan bu kapancaya göre hem herkes ihtiyaçlarını karşılayabilecek hem de uygun taksit seçenekleriyle kolayca ödeme yapacak. Ayda sadece 72 TL ödeyecek olan kişiler için bu kampanya bulunmaz bir fırsat niteliğinde. Kredi limiti ise 10 bin TL olarak açıklandı.

Kefil Aramaya Gerek Yok

48 ay vade seçeneği sınan banka taksitlendirme konusunda vatandaşları serbest bırakıyor. İsteyen daha hızlı şekilde borçlarını ödeyip kapatabilir. İsten vatandaşlar ise bankanın önereceği taksitlendirme yoluna girebilir. Bu tamamen vatandaşlara kalmış Dosya masrafı alınmayacağını belirten banka kısa zaman içinde başvuruları açacak. Başvurular da inanılmaz bir patlama olacağı düşünülüyor ve milyonlarca vatandaş kredi alabilecek. Başvurular ise bankaların şubeleri veya online sistem üzerine yürütülecek. Dileyen vatandaşlar ise ALO Kredi Hattını değerlendirebilecek. Kredi hattına ek olarak şubeler mesai saatlerine kadar hizmet verebilecek ancak online sistem 7 gün 24 saat açık kalacak. Kredi notuna bu defa bakmayacak olan banak ilerleyen kredi kampanyaları için aynı sözü veremedi. Bu bağlamda şu an için kefil arayışına gerek duyulmadı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP