DOLAR

32,5895

0.34%
EURO

34,8495

0.32%
ALTIN(gr)

2.499,73

0,63%
BİST 100

%
Ayda Sadece 127 TL Ödeyerek Acil Nakit İhtiyacınızı Karşılayın
  • Finans 365
  • Gündem
  • Ayda Sadece 127 TL Ödeyerek Acil Nakit İhtiyacınızı Karşılayın

Ayda Sadece 127 TL Ödeyerek Acil Nakit İhtiyacınızı Karşılayın

Ekonomik sıkıntı yaşayan vatandaşların derdine TEB derman olacak. Düşük faiz oranları hala deva ederken ayda sadece 127 TL ödeme alınacak. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:46
Ayda Sadece 127 TL Ödeyerek Acil Nakit İhtiyacınızı Karşılayın
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İhtiyaç kredisi başlığı altında verilecek olan kredi için vatandaşlar araştırma yapmaya başladı. Uygun ödeme koşularında kredi alacak olan vatandaşlar bu sayede dönem içi borçlarını kapatacak. 3 ay erteleme seçeneği de bulunan kredi kampanyası için başvurular hemen başlayacak. 30 aya varan vadeimkanı vatandaşın isteğine göre şekillendirilmiş olacak. Kredi başvuruları esnasında vatandaşa gerekli tüm bilgiler aktarılmış olacak. Aktarılan bilgiler ışığında kredi tutarı, faiz oranı ve ödeme koşulları şekillendirilecek. Pandemiyle beraber iş bulma imkanı da azalan vatandaş çareyi kredi almakta buluyor. Gerek özel bankalar gerek kamu bankaları vatandaş için ellerinden geleni yapıyor.

Her Şekilde Başvuru Yapmak Mümkün Olacak

Kredi başvuruları her şekilde yapılabilecek. Ancak en çok istenen başvuru tipi online başvur olarak açıklandı. Sosyal mesafe kuralından sebep vatandaşın izdiham oluşturmasından endişe ediliyor. Online sistemin de kendi içinde alternatifleri oluşturmuş durumda. İnternet bankacılığı, mobil uygulama, web sitesi gibi seçenekler tüm vatandaşların istifadesine sunuldu. Şubelerden de başvuru yapmak mümkün. Her ihtimale karşı ALO Kredi Destek Hattı kredi kampanyası boyunca vatandaşa hizmet vermeye devam edecek. Başvuru için gereken evraklarda ise değişiklik olmadı. Ancak duruma göre banka başka belgeler de isteyebilecek. Genel olarak pasaport veya kimlik fotokopisi, gelir belgesi ve ikamet edilen yerin 3 aylık faturaları talep edilecek. Başvuru işlemleri anında cevaplandırılacak ve ödemeler nakit olarak yapılmış olacak.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP