Bakanlık Üçüncü Faz Yardımlar İçin Son Kez Uyarı Yaptı!

Bakanlık Üçüncü Faz Yardımlar İçin Son Kez Uyarı Yaptı!

Korona virüs sebebiyle, tüm Dünya zor zamanlardan geçerken Türkiye sıkıntı içerisinde ki, ekonomik yetersizlik çeken vatandaşlara yardımlar dağıtmaya devam ediyor. Bu yardımların ihtiyaç sahiplerine ulaşması adına başvurular dikkatlice inceleniyor ve kişiler hakkında devlet araştırma yapıyor.

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:28
Bakanlık Üçüncü Faz Yardımlar İçin Son Kez Uyarı Yaptı!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İlk İki Faz Dağıtıldı

Salgın döneminde bakanlık ilk iki yardımı çok ara vermeden ihtiyaç sahibi, ekonomik sıkıntı çeken vatandaşlara dağıtmış bulunuyor. 1000 TL olarak dağıtılan yardımların ilki salgının artış yaşadığı ilk dönemlerde sokağa çıkma yasakları sürdüğü esnada dağıtılmıştı. Sonrasında bu yardımlar aralıksız olarak devam etti. Devlet vatandaşların zor zamanlarında yanlarında olmak adına tüm bakanlıkları seferber etti ve işsiz, çalışamayan vatandaşlar başta olmak üzere başvuru yapan herkese ulaşmak amacıyla gayret gösterdi.

Üçüncü Faz Başvuruları İçin Son Tarih Eylül

Vatandaşa Eylül ayında dağıtılacak olan 1000 TL’lik üçüncü faz yardımlar sonrasında dördüncü faz için geri sayım başladı. Üçüncü fazda 1000 TL’lik ödeme almak isteyen, başvuru yapmış ama halen alamamış vatandaşlar için bakan, E-Devlet üzerinden CİMER tarafında dilekçe yazılması ve durumun düzgün bir dille ifade edilmesi gerektiğini belirtti. Bunun dışında bir yolda, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığına bağlı olan müdürlüklere imzalı dilekçe verilerek üçüncü faz 1000 TL yardımı almak için gereken süreci hızlandırmanın mümkün olduğunu belirtti.

Dördüncü Faz Yolda

Üçüncü fazlar dağıtıldıktan sonra ve herkese ulaştırıldıktan sonra dördüncü faz için adımların atılacağı ve bu yardımlardan yararlanmayan hiçbir vatandaş kalmayacağı düşünülüyor. Bu sayede devlet vatandaşlarının tümüne yardımcı olmak amacıyla destek paketlerini arttırıyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP