DOLAR

32,5055

-0.12%
EURO

34,9757

0.37%
ALTIN(gr)

2.431,55

0,36%
BİST 100

%
Banka Kuyrukları Tarihe Karıştı Yeni Sistem Vatandaşın İlgisini Çekti
  • Finans 365
  • Gündem
  • Banka Kuyrukları Tarihe Karıştı Yeni Sistem Vatandaşın İlgisini Çekti

Banka Kuyrukları Tarihe Karıştı Yeni Sistem Vatandaşın İlgisini Çekti

İki banka kredi başvuru işlemlerinde ezber bozacak bir çalışmaya imza attı. SMS ile başvuru yaparak bankaya gelmeden kredi alabileceksiniz. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:35
Banka Kuyrukları Tarihe Karıştı Yeni Sistem Vatandaşın İlgisini Çekti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Vakıf Bank ve Ziraat Bankası yeni döneme değişikliklerle giriş yaptı. Edinilen bilgiye göre en güncel kredi kampanyasına SMS ile başvuru imkanını getirdi. Faiz oranlarını ve taksitlendirme seçeneğini de değiştirmeyen banka yine vatandaşın yanında durmayı tercih etti. 6 ay geri ödeme almayacak olan bu iki banka 36 aya varan taksitlendirme seçeneğini de uygulamış olacak. Her iki banka da temel ihtiyaç kredisi vermeyi planlıyor. Eğer SMS ile başvuru yöntemi vatandaştan tam puan alırsa ilerleyen kredi kampanyaları da bu şekilde olabilecek. Pandemi ile hayatımıza yerleşen sosyal mesafe kavramı bankalarda bu şekilde hayat buldu. Ancak ileri yaştaki vatandaşlar için SMS yöntem, şart koşulmadı. Şubelere gelerek başvuruda bulunmak isteyen 65 yaş üstü vatandaşın kredi işlemleri bankada tamamlanacak.

Esnaflar İsterlerse Kredi Alabilecek

Kredi limitleri ise 10 bin TL’ye kadar çıkarılacak. Esnafa özel kredi limitleri ve faiz oranları da ayarlanabilecek. Esnaflar için ilerleyen günlerde daha farklı çalışmalar yapılması söz konusu. Ancak o zaman kadar beklemek istemeyen esnaflara da yine pandemi dolayısıyla yardımcı olunacak. SMS ile başvuru yapmak isteyen vatandaşlar ilerleyen günlerde paylaşılacak numaraya DESTEK TCKN HEN GELİRİ yazarak SMS gönderecek Vatandaşların kredi notları ve diğer bilgileri bankaların sistemlerinde bulunduğundan başvuru işlemleri hızlı şekilde sonuçlanacak. Başvuru olumlu sonuçlandıktan sonra tekrar ONAY yazarak SMS göndermeniz gerekiyor. Onay verildikten sonra kredinizi alabilirsiniz.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP