DOLAR

32,3904

0.21%
EURO

35,0719

-0.02%
ALTIN(gr)

2.324,80

0,24%
BİST 100

%
Banka Personeli Alımı İçin Kadro ve Şehir Bilgileri Belli Oldu

Banka Personeli Alımı İçin Kadro ve Şehir Bilgileri Belli Oldu

Bankacılık sektörü iş küresel anlamda kendini çok geliştiren bir sektör. Kendini bu kadar geliştirmesiyle beraber iş alımları konusunda da söz sahibi olmaya başladı. Ülkemizde de durum küresel bazda değerlendirildiği gibidir. İŞKUR bankalar için personel alımı konusunda çalışmalara başladı. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:23
Banka Personeli Alımı İçin Kadro ve Şehir Bilgileri Belli Oldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Deneyimli deneyimsiz demeden personel arayan bankalar çareyi İŞKUR ile iş birliği yapmakta buldu. İŞKUR ilanlar kısmında yayınlanacağı ilan ile fazla sayıda personel almayı planlıyor. Köklü bankalar olan bu bankalarla çalışmak birçok yönden avantaj olarak kabul ediliyor. 5000 TL maaş ile işe başlayacak olan vatandaşın işe alım şartları da belirlenmeye başladı. Garanti Bankasının açtığı pozisyon, döviz pozisyon yetkilisi, TL vostro hesaplar yetkilisidir. Denizbank işe alım konusunda birçok alanı vatandaşın bilgisine sunmaktadır. Net yazılım mühendisi, veri yönetim uzmanı, uluslararası raporlama ve konsolidayson yetkilisi, yatırım risk uzmanı gibi alanlarda alımlar gerçekleştirecektir.

Alımların Uzun Soluklu Olması Bekleniyor

Bu pozisyonlarda çalışmak için deneyim aranmamaktadır ancak deneyiminiz varsa tercihen ilk sizin dosyanız incelenecektir. Staj görmüş olmak, yeni mezun üniversite öğrencisi olmak ya da lisede bu alanlarda staj görmüş olmak imajınıza zarar vermeyecektir. İş alımlarında bunları başvuruya muhakkak eklemeniz gerekir. Taşra teşkilatlarında istihdam edilmeye açık olan bu özellikler sizleri de iş sahibi yapacaktır. Şubelerin büyüme hızına göre alımlar hem artmakta hem de hızlı oluşmaktadır. Yapılacak olan bu alımlardan sonra gerek bankaları gerek İŞKUR’u takipte kalmak sizlerin lehine olacaktır. Deneyiminiz yoksa insan kaynakları sizlerle mülakat yapmak isteyecek. Mülakatlarda özgeçmişinizin doğru olmasına özen göstermeniz gerekiyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP