DOLAR

32,5055

-0.12%
EURO

34,9757

0.37%
ALTIN(gr)

2.431,55

0,36%
BİST 100

%
Akbank İhtiyaç Kredisi Kampanyaları

Akbank İhtiyaç Kredisi Kampanyaları

Akbank İhtiyaç Kredisi Kampanyaları ile her türlü ihtiyaca uygun kredi bulunmaktadır.

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:01
Akbank İhtiyaç Kredisi Kampanyaları
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Akbank Türkiye’nin en köklü, güvenilir ve prestijli bankalarından biridir. Müşteri memnuniyetini en üst seviyeye çıkarmayı ve müşterilerinin tüm ihtiyaçlarını giderebilecek olan finansman kaynağını yaratıp onlara sunmakta olan Akbank, taşıt, konut ve ihtiyaç kredileri başta olmak üzere, birçok alanda gereksinim duyduğunuz kredi kampanyalarını sizlere sunmaktadır. Ayrıca düşük faiz oranları ve oldukça geniş vade seçenekleri sayesinde de sizlere ödeme kolaylığı da sağlamakta olan Akbank, birçok alanda da yeni girişimler ve uygulamalar yaparak hayatınızı kolaylaştırmayı hedeflemektedir.

Akbank İhtiyaç Kredisi Kampanyaları Faiz Oranları

Akbank’ın müşterilerinin finansman kaynaklarını giderecek olan, anlık ihtiyaçlarınızı hemen karşılayabilmenizi sağlayacak İhtiyaç Kredisi kampanyaları, İpotekli İhtiyaç Kredisi ve Akbank Direkt Kredi olmak üzere iki çeşittir. Birbirinden avantajlı Akbank İhtiyaç Kredisi Kampanyaları faiz oranları ve vade sürelerini ise aşağıda sizlerle paylaşmış bulunmaktayız:

  • Akbank İpotekli İhtiyaç Kredisi sayesinde maksimum 48 ay vade süresi ile 250 bin TL tutarında İhtiyaç Kredisi alabilirsiniz. Kredi tahsis ücreti, alacağınız kredi miktarının binde 5’i olarak belirlenmiş olup, faiz oranı ise yüzde 1,47 olarak hesaplanmıştır.
  • Akbank Direkt Kredi ile 3 aydan 48 aya kadar olan vade seçeneklerinden yararlanarak, maksimum 20 bin TL ve minimum 3 bin TL aralığında kredi tutarına sahip olabilirsiniz. Akbank Direkt Kredi’nin faiz oranı ise yüzde 1,63 olarak belirlenmiştir. Kredi tahsis ücreti de sahip olmak istediğiniz kredi tutarının binde 5’i olarak hesaplanmıştır.

Akbank İhtiyaç Kredisi Kampanyaları için Gerekli Belgeler

Akbank İhtiyaç Kredisi Kampanyaları için gerekli belgeler, aşağıda sizler için sıralamış olduğumuz evrakları ve belge türlerini kapsamaktadır:

  • Nüfus cüzdanı, pasaport veya sürücü belgesinin aslı ve fotokopisi
  • Gelir durumunuzu beyan eden bir belge
  • Gerekli görülmesi halinde adres teyidi sağlanabilmesi amacıyla sizlerden istenecek olan bir belge
  • Ücretli olarak çalışıyorsanız maaş bordrosu veya maaş tutarınızı göstermekte olan ve iş yeriniz tarafınca onaylanmış bir belge
  • Serbest Meslek grubuna dahilseniz Vergi Levhası
  • Şirket ortağı konumunda iseniz Ticaret Sicil Gazetesi’nde yer almakta olan kuruluş ilanı veya Vergi Levhası

Akbank İhtiyaç Kredisi Kampanyaları Başvurusu

Akbank İhtiyaç Kredisi Kampanyaları başvurusu yapmak için Akbank’ın internet bankacılığı hizmetinden yararlanabilir, Akbank mobil uygulamalar sayesinde cep telefonunuzdan başvurabilir veya en yakın Akbank Şubesi’ne gidip kredi detayları hakkında bilgi alarak başvurunuzu yüz yüze gerçekleştirebilirsiniz.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP