DOLAR

32,3397

0.17%
EURO

35,2008

-0.01%
ALTIN(gr)

2.245,91

0,12%
BİST 100

%
Bankalar Emeklilere 600 Lira Promosyon Sunuyor

Bankalar Emeklilere 600 Lira Promosyon Sunuyor

Son dönemlerde bankalar emekliler için hazırlamış olduğu promosyonlarla kendilerine çekmeye çalışıyor. Farklı kampanyalar hazırlayarak emeklilere sunan bankalar rekabet içinde yarışmaya devam ediyor. Bazı bankaların emeklilere sunmuş oldukları promosyon kampanyalarını haberimizde paylaşıyoruz...

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:32
Bankalar Emeklilere 600 Lira Promosyon Sunuyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Son dönemlerde bankalar emekliler için hazırlamış olduğu promosyonlarla kendilerine çekmeye çalışıyor. Farklı kampanyalar hazırlayarak emeklilere sunan bankalar rekabet içinde yarışmaya devam ediyor.

Bu kapsamda bazı bankalar emekliler için 450 liraya varan taban promosyon tutarını 600 liraya kadar yükseltirken, bazıları ise ücretsiz hobi kursları, gençlere bankaya kazandırdığı her emekli için 150 lira ödeme, doğalgaz faturasında indirim, özel hizmet gibi farklı hizmetler sunarak müşteri kazanmaya çalışıyor.

Emeklilere Promosyon

Bankalar tarafından hazırlanan bu promosyonlar emeklileri ve yeni emekli olacakların yüzünü güldürdü. Bu kapsamda artık emekliler aylıklarının yatırıldığı bankalardan promosyon alabiliyor. Bu durumda da emekliler ek gelir elde edebiliyor. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ile imzalan protokol ile emeklilere 3 yıllık dönem için maaşa göre 300, 375, 450 lira promosyon ödemesi gerçekleştiriliyor.

500 Lira Promosyon

Bu kapsamda bazı bankalar ise sunmuş olduğu farklı kampanyalarla daha fazla imkan sunuyor. Ayrıca bazı bankalar da tutarı maaşa göre 330, 415, 500 liraya yükselten de, otomatik fatura talimatı verenlere taban promosyon tutarına ilaveten ek ödeme yapan bankalar da bulunuyor.

Emekli Müşteri Getiren Gençlere 150 Lira

Bankalar tarafından sunulan promosyon kampanyalarında, 450 liraya varan promosyona ek olarak, yeni fatura talimatına 50-150 lira nakit promosyon ödeniyor. Bu durumda promosyon tutarı da 600 liraya kadar yükseliyor.

Posta’nın haberine göre, bankaların sunduğu promosyon kampanyalarında ayrıca, emekli müşteri getiren gençlere bankaya kazandırdığı her emekli için 150 lira veren ve ücretsiz kurs imkanı sunan bankalar da vardır.

Emekli müşterilere sunulan bazı bankaların promosyon kampanyaları şu şekilde:

Akbank

Banka emeklilere 450 lira promosyon ödemesi gerçekleştiriyor. Yeni emekli olanlar ilk maaşlarını Akbank’tan almaları halinde, anlaşmalı hobi/sanat okullarında 1 ay içinde 4 derslik ücretsiz kişiye özel eğitimden de yararlanabiliyor. Akbank bu kapsamda ayrıca, tüm bankaların ATM’lerinden ayda 2 kez ücretsiz para çekme, bedava havale ve EFT, bireysel kredilere özel faiz oranı gibi fırsatlar da sunuyor.

DenizBank

DenizBank emeklilere sunmuş olduğu kampanya kapsamında 450 liraya varan promosyonun dışında, emekli müşterisi getiren gençlere de 150 lira ödeme gerçekleştiriyor. Ayrıca bazı marka işbirlikleri ile alışveriş fırsatının yanı sıra kredilerde özel faiz, elektrikte ilk faturanın ödenmesi, doğalgazda 3 ay yüzde 10 indirim gibi farklı fırsatlar da sunuyor.

Fibabanka

Banka maaşa göre, 330, 415 ve 500 lira promosyon sunuyor. Bunun dışında, tüm ATM’lerden ücretsiz maaş çekme, kredilerde ve mevduatta özel faiz imkanı sunuyor ve bu kapsamda hesap işletim ücreti almıyor.

Garanti

Garanti Bankası emekliye sunulan promosyonlar kapsamında, 450 liraya varan ödeme gerçekleştirirken, paramatiklerde de özel menü ile maaşları tek tuşla çekme imkanı, kredilerde indirimli faiz oranı gibi imkanlar sunuyor.

İş Bankası

Banka bu kapsamda 450 liraya varan promosyon ödemesi ile birlikte, kredi kartları için yıllık ücret almıyor, mevduata ve kredilere özel faiz, ücretsiz havale ve EFT imkanları sunuyor.

Güncel ve sondakika ekonomi haberlerinden anlık olarak haberdar olmak için uygulamamızıindirin:

Finans365Android uygulama için TIKLAYIN

Finans365IOS uygulama için TIKLAYIN

finans365.com

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP