DOLAR

32,4549

0.12%
EURO

34,4884

-0.04%
ALTIN(gr)

2.471,81

-0,45%
BİST 100

%
Bank’o Atlas Card’a Geç, 2 Bin Mil Kazan

Bank’o Atlas Card’a Geç, 2 Bin Mil Kazan

Odeabank’ın çok çeşitli bankacılık ürünlerinden bir tanesi olan Bank’O Atlas Card, son derece cazip ve avantajlı bir hoş geldin kampanyası ile yeni müşterilerine yurtdışı veya yurtiçinde kullanabilecekleri 2 bin mil kazandırıyor. Bank’o Atlas Card’a geçerek kazanılacak olan bu 2 bin mil, arzu edilen zaman diliminde kullanılabiliyor ve de kampanya ile verilen miller oranında uçak bileti temin edilebiliyor.

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:43
Bank’o Atlas Card’a Geç, 2 Bin Mil Kazan
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bank’O Atlas Card’ın hoş geldin kampanyasında yararlanabilmek için, Odeabank’ın Bank’O Atlas Card müşterisi olmak isteyenlerin bir an önce harekete geçmeleri ve ücretsiz 2 bin mil tutarındaki hediyelerini almaları gerekiyor. Odeabank’ın başvuru onayını gerçekleştirmesinin hemen ardından, kazanılan hoş geldin milleri ve Bank’O Atlas Cardkredi kartları Odeabank müşterilerine verilebilmektedir. Kampanya dahilinde kazanılan miller ise Atlas Global ile temin edilecek olan uçak biletleri için, hem yurt içi, hem de yurt dışı uçak seyahatlerinde ve hem gidiş biletlerinde hem de dönüş biletlerinde geçerliliği olan millerdir.

Bank’o Atlas Card Hoş geldin Kampanyası’nın Detayları

Odeabank’ın düzenlemekte olduğu bu kampanya, sadece Bank’O Atlas Card’ın yeni müşterileri için geçerlidir ve kampanya dahilinde hediye edilecek olan miller, Bank’O Atlas Card başvurusu onaylandıktan sonra yeni Odeabank Bank’O Atlas Card müşterilerine teslim edilecektir. Yeni müşterilerin hesaplarına yüklemesi yapılacak olan bu miller, Atlas Global’in yurt içi ve yurt dışı bütün uçuşlarında geçerliliği olan millerdir ve kampanya dahilinde kazanılacak olan bu millerin Atlas Global dışındaki bir hava yolu firmasında kullanılması kesinlikle mümkün değildir. Atlas Global’den alınacak olan uçak biletinin toplam mil değeri Bank’o Atlas Card müşterisinin toplam mil değerinden az ise alınacak olan uçak bileti avans mil sistemi ile karşılanabilmektedir. Avans mil sisteminden faydalanabilmek için ise eksik olan mil değerinin kredi kartı limitinin 4 katından az olması gerekmektedir. Bank’o Atlas Card’ın yeni müşterilerine sunduğu hediye miller, uçak yolculuğu sırasında gerekebilecek çeşitli vergi ödemeleri ve ek yükümlülük ödemeleri esnasında kullanılamaz ve her yeni müşteri hediye mil kampanyasında en fazla bir defa yararlanabilir. Bununla beraber, Odeabank gerekli gördüğü durumlarda kampanya şartlarını ve koşullarını değiştirme hakkına sahiptir.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP