DOLAR

32,3555

0.1%
EURO

35,1384

-0.09%
ALTIN(gr)

2.322,61

0,17%
BİST 100

%
Bedelli Askerlik Kredisi Nasıl Alacağım?

Bedelli Askerlik Kredisi Nasıl Alacağım?

Bedelli askerlik kredisi almak için nereye başvuru yapmam gerekiyor? Bedelli askerlik kredisi nasıl alınır?

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:03
Bedelli Askerlik Kredisi Nasıl Alacağım?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bedelli askerlik kredisi almak isteyen ama geliri olmayan kişilerin nasıl bedelli askerlik kredisi alabilecek oldukları tartışma konusu olmaya başladı.

Bedelli askelik kredisi almak için belirli bir gelire sahip olmak ve belirli bir işte çalışıyor olmak gibi şartlar arandığından dolayı bazı kişilerin hiçbir şekilde bedelli askerlik kredisi alamayacak oldukları bankacılar tarafından şimdiden açıklandı.

Hayalkırıklığı yaşamamak için bir geliri olmayan kişiler eğer daha önceki yıllarda kredi çekmedi veya kredi kartı sahibi olmadılar ise kredi puanlarının da olmaması veya çok düşük olması dolayısı ile bankalardan kredi çekemeyecekler.

Bankaların kredi vermek için istediği şartlar arasında bulunan ”gelir belgesi” olmaması durumunda bankanın 15.000 TL gibi yüksek bir rakamda size kredi vernesini beklemeniz hata olur.

Bedelli askerlik kredisi çekmek için bir süre daha beklemeniz ve bankaların bedelli askerlik kredisi kampanyalarını aktif etmesinin ardından bu kredileri değerlendirerek başvuru yapmanız gerekiyor.

Bedelli askerlik kredisini verecek bankalar arasında en uygun faizi veren bankaları tercih etmeniz daha uygun bir sonuç almanızda etkili olacaktır.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP