DOLAR

32,3717

0.12%
EURO

34,9604

-0.32%
ALTIN(gr)

2.323,89

0,20%
BİST 100

%
e-Turuncu Hesap ve Turuncu Hesap Arasındaki Farklar

e-Turuncu Hesap ve Turuncu Hesap Arasındaki Farklar

İNG Bank'ın müşterilerine yatırım yapabilmeleri, paralarını yönetebilmeleri ya da hepsini tek bir çatı altına toplayabilmeleri için sunduğu çeşitli seçenekler bulunmaktadır. Turuncu Hesap seçenekleri de bunlar arasındadır.

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:41
e-Turuncu Hesap ve Turuncu Hesap Arasındaki Farklar
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Turuncu Hesap, İNG Bank’ın müşterilerine özel bir birikim aracıdır. Banka, bu hesap türüne özel bir faiz uygular. Turuncu Hesap sisteminde, vadeniz günlük olarak işletilir. Diğer sıradan vadeli hesap türlerinde ise aylık ya da dönemsel olarak işletilen vadeler bulunmaktadır. Bu sistemin kolaylığı paranızı çekmek ya da yatırmak için gün sayarak beklemeye gerek olmamasıdır.

Ayrıca birikimlerinizi Türk Lirası olarak yapmanın yanında çeşitli para birimleri üzerinden de değerlendirebilirsiniz. İNG Turuncu Hesap faiz hesaplama aracı ve merak ettiğiniz soruların cevapları için bankanın sitesini ziyaret edebilirsiniz.

e-Turuncu Hesap Nedir?

Bu hesap türünde, hesap açılış ve diğer işlemleriniz için şubeye gitmenize gerek kalmaz. Tüm bu hesap açma işlemlerinizi mobil olarak telefonunuz ya da bilgisayarınız aracılığ ile internet sistemi üzerinden yapabilirsiniz.

e-Turuncu Hesap ile işlemlerinizi internet üzerinden yapacağınız için, şube kanalı ile yapılan işlemlerden alınan ücretler sizden alınmaz ve e-hesabınıza özel olarak uygulanan faiz oranlarından faydalanabilirsiniz. Turuncu Hesap sisteminde olduğu gibi, burada da vadeniz günlük olarak hesaplanır. Birikimlerinizi sadece TL olarak değil, bankanın izin verdiği çeşitli para birimleri üzerinden de yapabilirsiniz.

E Turuncu Hesap kapatma ya da açma işlemi ile ilgili merak ettiğiniz soruların cevaplarını 0850 222 0 600 numaralı telefonu tuşlayarak müşteri temsilcilerinden alabilirsiniz.

e-Turuncu Hesap ile Turuncu Hesap Arasında Farklar Bulunur Mu?

Evet. İkisi de İNG Bank’ın müşterilerine sunduğu hesap seçeneklerinden olmasına rağmen aralarında bazı farklar bulunmaktadır.

– İNG Bank ilk defa hesap açtıracak olan müşterilerine özel olarak hoşgeldin faizi uygular. Bu oran Turuncu Hesap için, %14 olarak hesaplanmıştır. Turuncu Hesap müşterileri bu faizden 60 gün faydalanabilirken, e-Turuncu Hesap müşterileri 365 günlük süre boyunca faydalanırlar. İNG Bank hoşgeldin faizi hesaplama işlemlerinizi yapmak için bankanın resmi sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

– e-Turuncu Hesap ile işlemlerinizi mobil ve dijital kanallar üzerinden yapabilirsiniz. Hesabınızı açmak için şubeye gitmenize gerek yoktur. Fakat Turuncu Hesap sahibi müşteriler hesap açma işlemi için şubeden yararlanmalıdırlar.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP