DOLAR

32,3221

0.2%
EURO

35,0608

-0.22%
ALTIN(gr)

2.308,45

1,37%
BİST 100

%
Enpara Kredi Kartı Aidat Almıyor; Aidat Veriyor!

Enpara Kredi Kartı Aidat Almıyor; Aidat Veriyor!

QNB Finansbank'ın bir hizmeti olan Enpara.com, kredi kartı hizmeti için aidat ücreti almayacağını sözleşmesinde çok bariz bir şekilde göstermiş durumda. Üstüne üstlük bununla da yetinmeyen Enpara.com müşterilerine yıllık kart kullanım aidatı ödüyor! Üstelik bu hizmetten yararlanmak için gerekli olan Enpara.com kredi kartı başvurusu da oldukça kolay.

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:16
Enpara Kredi Kartı Aidat Almıyor; Aidat Veriyor!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Enpara.com, müşterilerine özel çıkardıkları kredi kartını düzenli bir şekilde kullanan müşterilerine yıllık aidat ödemeyi vadediyor. Piyasada yeni bir çığır açacak projede müşterilere yıllık bazda 100 TL olmak üzere en az 2 sene boyunca aidat ödenecek.

Enpara.com’un Bu Kampanyasından Nasıl Faydalanabilirsiniz?

Enpara.com’dan en az 2 sene boyunca kart aidatı alabilmek için her şeyi başında Enpara.com müşterisi olmanız gerekli. 31 Aralık 2018 tarihine kadar da Enpara.com kredi kartı başvurusu yapıp, bankadan temin etmeniz 2. şartı oluştururken yıllık aidatın temini için kredi kartınızı aldıktan sonra 1 yıl içindeki en az 6 ekstrenizde 10 Türk Lirası veya üstü en az 10 adet işlemin yer alması gerekiyor. Hakettiğiniz yıllık kart aidatınız, harcama yaptığınız yıl içerisindeki 6. ekstrenizin gelmesini takip eden ilk ayın 7. gününde vadesiz hesabınıza yatırılmaktadır.

Kampanyanın Diğer Ayrıntıları Neler?

Enpara.com’un müşteriye yıllık kart aidatı ödeme kampanyası, Enpara.com kredi kartı başvurusu yapıp kartınızı teslim aldığınız günden itibaren başlamaktadır. Kampanyaya Enpara.com kredi kartlarından 31 Aralık 2018 tarihine kadar teslim alınanlar dahil olmaktadır. Enpara.com’dan senelik 100 Türk Lirası miktarında aidat ödemesi alabilmek için kredi kartınızı aldıktan sonraki her 1 yıllık döneminizde en az 6 ekstrenizde 10 Türk Lirası ve üstü olan 10 adet işlem bulunmalıdır.

Enpara.com’un kampanyasına katıldıktan sonra yapılacak 10 adet işleme fatura ödeme, alışveriş, MTV ödeme, cep telefonuna TL yüklemek gibi işlemler dahil iken karttan yapılan taksitli işlemlerin 2. taksiti ve sonrası, artı bakiye durumu işlemleri, iade işlemleri ve karta yansıyan faiz, vergi borçları gibi ödemeler dahil değildir. Kampanyadan yararlanıp yararlanamama durumunuzu öğrenmek için Enpara.com’un internet ve cep şubelerindeki “ekstre gözlem/dönem içi harcamalar” adımları kullanılabilinir.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP