DOLAR

32,5038

0.08%
EURO

34,7826

-0.12%
ALTIN(gr)

2.496,26

0,50%
BİST 100

%
Garanti Bankası 2018 Kış Kredisi İle Cazip Faiz Oranları

Garanti Bankası 2018 Kış Kredisi İle Cazip Faiz Oranları

Garanti Bankası 2018 Kış Kredisi hakkında merak edilenler. Garanti Bankası 2018 Kış Kredisi faiz oranları nelerdir? Garanti Bankası kredi başvuru koşulları hakkında detaylı bilgi...

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:10
Garanti Bankası 2018 Kış Kredisi İle Cazip Faiz Oranları
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Herkesin her dönem acil ihtiyaçları olabilecektir. Garanti Bankası bu konuda çoğu zaman imdadınıza yetişmekte ve acil yaşanan nakit sıkıntınıza çare bulmak amacı ile avantajlı kampanyalar başlatmaktadır. 2018 yılı kış aylarında Garanti Bankası tarafından yapılan ihtiyaç kredisi kampanyası, sizlerin içini ısıtmaya yeter de artar gibi görünüyor. Kış kredisi olarak adlandırılan ihtiyaç kredisinin avantajlarını bu yazının içerisinde bulabileceksiniz.

Kış Kredisi 2018 Yılı Faiz Oranları

Garanti Bankası Kış Kredisi kapsamında ihtiyaçlarınızı ertelemenizin lüzumu kalmadığını anlayacaksınız. Kış Kredisi kullanan tüm müşteriler için 48 aylık geri ödeme süresi içerisinde sadece % 1,39 faiz oranları ile ihtiyaçlarınız sizin için hayal olmaktan öteye geçecektir. Kredi kullanacakların dikkat etmesi gereken konuların başında, kış kredisi vadelerinin 3 ay ile 48 ay süresince, müşterinin talebi doğrultusunda yapılacağıdır. Bu şekilde yapılan ayarlamalar sayesinde, faiz oranları ve geri ödeme tutarları da vade süresi ve faz oranlarına göre büyük değişimler gösterebilmekte. Örneğin 25.000 TL’lik bir kış kredisi kullanılmak istenmesi halinde, 48 aylık vade tercihi yapıldığında faiz oranı % 1,59 olmakta ve aylık olarak 799,86 TL’lik geri ödemeler istenmektedir.

Garanti Bankası kış kredisi için, Garanti İnternet sitesinden ya da Garanti Cep vasıtası ile kullanılabilecek olan kredilerde, maaşının Garanti Bankasından almayan müşteriler için en üst limit 25.000 TL ile sınırlı tutulmuştur. Daha fazla paraya ihtiyacı olan müşterilerin ise bizzat banka şubelerine uğramaları ve görüşme sonrasında yapılacak değerlendirme neticesinde kış kredisi çekmeleri önerilmektedir.

Kredi Risk Raporu Kış Kredisi İçin de Gerekli midir?

Her tür kredi alımı için Kredi Risk Raporuna ihtiyaç bulunduğu gibi Garanti Bankası tarafından sunulan Kış Kredisi için de bu durum aynen söz konusudur. Bununla birlikte Garanti Bankası internet şubesine girdiğiniz takdirde, her müşteri kolaylıkla kredi risk raporunu rahatlıkla edinebilecektir. Diğer bankalar tarafından da talep edildiği gibi, başvuru sahibinden çalıştığı kuruma ait maaş bordrosu, SGK internet çıktısı veya gelir yazısı gibi ekstra belge ve evraklar istenebilmektedir.

Kış kredisi, Garanti Bankası tarafından uygulanan 2018 yılı kışına ait avantajlı bir kampanyadır. İhtiyacınız halinde başvurmanız faydanıza olacaktır.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP