DOLAR

32,3782

0.16%
EURO

34,9963

-0.29%
ALTIN(gr)

2.324,08

0,21%
BİST 100

%
Hesapta Para Kalmayınca Hazır Hesap Yanında

Hesapta Para Kalmayınca Hazır Hesap Yanında

“Hesabımdaki para ne durumdadır?” diyerek  başınıza ağrıların girdiği o zor zamanlar artık geride kaldı. Çünkü Hazır hesap size halihazırda  bir miktar para sunuyor. Hazır Hesap, Garanti Bankası’nın Nakdi ve Gayri Nakdi Ticari Krediler adı altında  müşterilerine sunmuş olduğu, müşterilerin vadesiz hesaplarına bağlı olacak şekilde bir kredili mevduat hesabıdır.

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:07
Hesapta Para Kalmayınca Hazır Hesap Yanında
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bu hesaba sahip olmayı seçen müşteriler hesaplarında paraları olmasa bile ödemelerinde özgürce kullanabilecekleri hazır para sayesinde rahat etmektedirler. Hazır hesabınızdaki parayı nakit olarak çekebileceğiniz gibi tüm çek,vergi,fatura ve acil ödemelerinizde kullanabilirsiniz.

Nasıl Başvurabilirsiniz?

Başvurularınızı gerçek ya da tüzel kişilik olarak Garanti Bankaları şubelerinde ya da Garanti Internet/Cep üzerinden gerçekleştirebilirsiniz. Bu kanalları kullanarak var olan Hazır Hesabınızın limitini de arttırabilirsiniz.

Kimler Başvurabilir?

Tarım sektöründe faaliyet gösteren “Çiftçi” belgesine sahip müşteriler ve tüzel KOBİ müşterileri Garanti İnternet ya da Garanti Cep’ten Kredili Mevduat Hesabı başvurusunda bulunamazlar. Bu istisna dışında herkes Hazır Hesap sahibi olabilmektedir.

Hazır Hesapta Faiz Oranları Nelerdir?

Hazır hesapta bireysel amaçlı kredilerde 500 TL-1000 TL arasında kullanım süresi(gün bazında)ne göre faiz tutarları belirlenmiştir. 1 gün kullanım süresiyle 500 TL için faiz oranı 0,31 TL, 7 gün kullanım süresiyle 500 TL için faiz oranı 2,15 TL ve son olarak 30 günlük kullanım süresiyle 500 TL için uygulanan faiz oranı 9,2 TL’dir. 1000 TL için sırasıyla 1, 7 ve 30 günlük kullanım süreleri için uygulanan faiz oranları ise sırasıyla 0,61 TL, 4,29 TL ve 18,4 TL’dir. Genel olarak faiz oranı her kredi tutarında %1,84’tür.

Hazır Hesap Özellikleri

1- Hazır Hesaptan ay içinde sadece kullanılan gün kadar kredinin faizi, bir sonraki ay hesaptan düşülür.

2- Hesabınıza para yatırdığınızda, borcunuz otomatik olarak kapanır.

3- Ödemeleriniz zamanında gelmese bile Hazır Hesap sayesinde çekleriniz dönmez.

4- Hesabınızda yeterli tutar bulunmadığında faturalarınız veya diğer ödemeleriniz gecikmez.

5- Hazır Hesap limiti ay içerisinde kullanılırsa Hazır Hesap Ekstresi gönderilir. E-ekstre yoluyla gönderilen ekstrelerden ücret alınmaz. Ekstrenin posta yoluyla gönderilmesi 1,54 TL ücrete tabii tutulur.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP