DOLAR

32,3944

0.21%
EURO

35,1195

-0.03%
ALTIN(gr)

2.324,59

0,23%
BİST 100

%
HSBC Bankası Kredi Kartlarını Keşfedin

HSBC Bankası Kredi Kartlarını Keşfedin

HSBC Bankası'nın kredi kartı seçenekleri nelerdir? HSBC Premier Kredi Kartı, HSBC Advantage, HSBC Consept Kart, HSBC Sanal Kart ayrıcalıkları, özellikleri nelerdir?

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:25
HSBC Bankası Kredi Kartlarını Keşfedin
0

BEĞENDİM

ABONE OL

HSBC Bankası, 1990 yılında Türkiye’de kurulmuştur. Banka kurulduğu yıllarda uzun bir süre kurumsal olarak devam ettikten sonra 1997 yılından bu yana bireysel müşterilerine de hizmet vermektedir. HSBC Bank, dünyanın en büyük 3. bankasıdır. Merkezi HSBC Kulesi’nde olup, Londra’dadır. Dünya da 82 ülke ve bölgede yer alarak, 315.000 bin üzerinde çalışanı ve 130 milyonun üzerinde müşterifi portföyüne sahiptir. Birçok bankaya nazaran tek bir şirkete bağlı olarak çalışan %100 HSBC İştirakleri olan HSBC Yatırım Menkul Değerler Anonim Şirketi portfjyündeki HSBC Anonim Şirketler Grubuna aittir.

HCBS Bankası Kredi Kartları Ve Avantajları Nelerdir?

1- HSBC Premier Kredi Kartı : Nakit puanları biriktirerek 2 ile çarpma özelliği ile daha fazla puan biriktirerek tatil puan biriktirme özelliği vardır. İstanbul Atatürk Hava yollarının dış hatlarında indirimli olarak faydalanma imkanı sağlar, Yurt dışı asistanlık hizmetleri sunar, yurt içi ve yurt dışında yapılan harcamalarda kayıp veya çalıntı durumlarında teminat garantisi, bagaj kaybı ya da gecikme durumlarında sigortalı olması, kampanyayar advance müşteriler için advance kredi kartı ile alışverişlerde geçerlidir. Ayrıca, diğer kampanyaları 0850 211 01 15 çağrı hizmetlerinde müşteri temsilcisinden öğrenebilirsiniz.

2- HSBC Advantage Classic Kart : Yurt içi ve yurt dışı bütün üye iş yerlerinde mastercard/visa amblemli mağazalarda tek ödemeli veya taksitli olarak kullanıma olanak sağlar. Advantage Classic Kart müşterilerine birçok kolaylıklar sağlar. Bunları şöyle sıralayabiliriz;

– HSBC Banka ATM’lerini ve diğer bütün bankaların ATM’lerini rahatlıkla kullanabilme ve nakit çekim imkanı sağlar,

– Müşteri hizmetlerini arayarak ya da internet bankacılığı aracılığıyla vadesiz hesabınıza para transeferi yapabilirsiniz,

– Harcamalarınızın ödemelerini kolaylıkla ödeme imkanı sağlar,

– Dilediğiniz kadar ek kart çıkarma olanağı sunar. Akraba şartı taşımamaktadır.

3- HSBC Concept Kart : Yıllık kart aidatı olmayan karttır. HSBC üye işyerlerinde müşterilerine sağlamış olduğu avantajlardan faydalanabilirsiniz. HCBS hesanız olması durumunda hesaba para aktarabilme imkanı verir. Dilediğiniz kadar ek kart çıkarttabilir, kartın çalınması veya kayıp olması durumunda alışveriş teminatından ücretsiz olarak faydalanabilirsiniz.

4- HSBC Sanal Kart : Sanal Kart olması dolayısıyla ve sadece internet üzerinden alışveriş yapma olanağı veren karttın plastik versiyonu yoktur. Numara olarak hizmete sunulan kart türüdür. Sanal Kartı kullanmadan önce limitini kendiniz belirleyebilir ve kullanımı sonrasında limitini sıfırlama olanağına sahiptir müşteri. İnternetten güvenli alışveriş yapmak isteyen HCBS müşterileri sanal kartı tercih etmektedir. İnternet için özel güvelik sistemine sahiptir.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP