DOLAR

32,6638

0.45%
EURO

34,9531

0%
ALTIN(gr)

2.520,97

1,49%
BİST 100

%
HSBC Döviz ve Altın İşlemleri

HSBC Döviz ve Altın İşlemleri

HSBC Bank'ın, müşterilerine bankacılık işlemlerinin yanında yatırım hizmeti de bulunmaktadır. HSBC Yatırım, yurt dışı ve yurt dışı kurumsal veya bireysel yatırımcılara sermaye piyasası ürünleri ( bono, tahvil, hisse senedi gibi) işlermlerinde yatırım danışmanlığı ve aracılık hizmeti vermektedir.

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:45
HSBC Döviz ve Altın İşlemleri
0

BEĞENDİM

ABONE OL

HSBC Yatırım’ın yatırım uzmanları, müşterilerinin kazanç ve risk beklentilere göre kişilerin birikimlerini finansal piyasa da değerlendirmesine yardımcı olmaktadır. HSBC Bireysel Portföy Yönetimi’nden yardım almak veya müşterisi olmak için HSBC Bank Şubeleri’ne veya HSBC Telefon Bankacılığı’na danışabilirsiniz.

Kişisel birikimlerinizi döviz veya altın olarak değerlendirmek isteyen HSBC müşterileri, HSBC Bank’ın sunduğu altın ve döviz yatırım araçlarından faydalanabilmektedir.

HSBC Döviz İşlemleri

Döviz yatırımı, kurların ve parite değişimlerinin güncel izlenerek, birikimin uygun koşullar dövize çevrilmesi ile kazanç sağlayan bir yatırım aracıdır. Döviz en çok tercih edilen kişisel yatırım araçlarından biridir. HSBC Bank döviz yatırımı yapmak isteyen müşterilerine özel hizmetler sunmaktadır. .HSBC Bank’ın döviz piyasaları ile ilgili uzmanlığından yararlanabilirsiniz. HSBC Döviz işlemleri kapsamında arbitaj işlemlerinizi çapraz kurlar ile yapabilirsiniz. Amerikan doları transfer işlemlerinizi HSBC Bank ile aynı gün valörlü yapababilirsiniz. HSBC İnternet Bankacılığı, HSBC Telefon Bankacılığı veya HSBC ATM’lerinden döviz işlemlerini yapabilirsiniz. HSBC Bank aracılığı ile yapılan döviz satış ve alım işlemlerinde, müşterilen avantajlı kurdan yararlanabileceği gibi bunun yanında zamandan da tasarruf etmiş olurlar. HSBC İnternet Bankacılığı kullanılarak yapılan döviz işlemlerinin üst limiti 150.000 USD’dir.

HSBC Altın İşlemleri

Yatırım araçları arasında para kaybetme riskinin az olduğu ve uzun süreli olan yatırım altındır. Bu yüzden altın en tercih edilen yatırım aracıdır. HSBC altın yatırımı yapmak isteyen müşterilerine, bu hizmeti avantajlı ve kolay bir şekilde sunmaktadır. HSBC altın fiyatı, gram altın üzerinden verilmektedir. Altın alış ve satış işlemlerini HSBC ATM’lerinden, HSBC İnternet Bankacılığı’ndan ve HSBC Telefon Bankacılığı’ndan kolayca yapabilirsiniz.

HSBC Döviz kuru ve gram altın alış ve satışını güncel olarak HSBC İnternet Sitesi’nden takip edebilirsiniz. HSBC Bank İnternet Sitesin’de serbest piyasa altın ve döviz kurlarını da görebilir ve karşılaştırma yapabilirsiniz.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP