DOLAR

32,5876

0.35%
EURO

34,8644

0.35%
ALTIN(gr)

2.495,96

0,48%
BİST 100

%
Hsbc Sanal Kart Nasıl Oluşturulur, Ayrıcalıkları Nelerdir?

Hsbc Sanal Kart Nasıl Oluşturulur, Ayrıcalıkları Nelerdir?

Gelişen  finans dünyasının gelişen bankası HSBC, yeniden sizlere sunduğu bir yenilikle farkını ortaya koyuyor. Günümüzün vazgeçilmezi haline gelen internet üzerinden alışveriş yapmak HSBC ile artık hem daha kolay hem de daha güvenilir. HSBC nin sizlere sunduğu bu ayrıcalığın ismi Sanal Kart. Ofisinizde öğle arasında, evde televizyon karşısında, yolculuk esnasında, okulda ve birçok yerde her an alışveriş yapabiliyoruz. Sanal ortamda yaptığınız alışverişleri ve telemarket alışverişlerini gerçekleştirirken sanal kartla çok daha hızlı, kolay ve güvenilir bir şekilde alışveriş yapabileceksiniz.

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:31
Hsbc Sanal Kart Nasıl Oluşturulur, Ayrıcalıkları Nelerdir?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hsbc Sanal Kart

Tek yapmanız gereken HSBC internet bankacılığı üzerinden giriş yaparak başvuru yapmak ve anında şifre almak.Tabi mobil şubeden de başvuru yapabilirsiniz. Mobil şubeniz yok ise HSBC mobil şubeyi telefonunuza ya da tabletinize indirmeniz yeterlidir. Eğer internet bankacılığı da kullanmıyorum diyorsanız sorun yok telefonunuzdan 0850 211 0111 i tuşlayarak şifrenizi alıp sanal kartınızı anında aktif bir şekilde kullanmaya başlayabilirsiniz. Bu HSBC nin siz müşterilerine sunduğu ayrıcalıklardan sadece biridir.

KİMLER SANAL KART SAHİBİ OLABİLİR?

Sanal karta sahip olmak istiyorsanız HSBC banka kartı veya kredi kartına sahip olmanız gerekmektedir.

SANAL KARTIMI NASIL KULLANIRIM?

Advantage kredi kartınıza bağlı sanal kartınızı edindikten sonra limitinizi de belirledikten sonra istediğiniz her an kullanmaya başlayabilirsiniz.

EK GÜVENLİK

Ek güvenlik hizmetlerinden yararlanmak isterseniz de sizlere yine bir ayrıcalık olarak sunulan Güvenli Sanal Alış-Veriş uygulamasını indirmeniz yeterlidir.

BİR ŞİFRE DEYİP GEÇMEYELİM

İnternetten alışveriş esnasında ödeme yaparken aklımıza gelen kart yüzünden yerinizden kalkıp kartınızı aramaya, kart numarasını ekrana girmeye ve tekrar tekrar kontrol etmeye gerek kalmayacak. Çünkü sanal kart plastik olarak basılmaz.

HSBC’ nin %1,32 den başlayan uygun faiz oranlarıyla da her türlü bireysel ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz İhtiyaç Kredileri de sizlere sunduğumuz avantajlarımız da mevcuttur.

Dünyanın ilk ve tek yerel bankası olan HCBS nin size sunacağı cazip fırsatlar her zaman devam etmektedir. Bu fırsatlardan anında haberdar olmak isterseniz, www.hsbc.com.tr internet adresini ziyaret etmeniz yeterlidir. Siz de HSBC nin bu fırsatlarından yararlanın ve size sadece bu ayrıcalıkların keyfini sürmek kalsın.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP