DOLAR

32,5929

0.35%
EURO

34,8070

0.19%
ALTIN(gr)

2.499,05

0,60%
BİST 100

%
HSBC’den Kredili Hayat Sigortası

HSBC’den Kredili Hayat Sigortası

HSBC, ilk kurulduğu günden bu yana müşterilerinin çok çeşitli ihtiyaçlarını onlar için kolaylaştırmak, acil durumlarında yanlarında olmak, konut sahibi, sıfır veya ikinci el taşıt sahibi olmak istedikleri zaman bu isteklerini gerçekleştirecek finansal desteği sağlamak, işletmelerin ise gerek kuruluş, gerekse de büyüme aşamalarında onların yanlarında olmak ve başarı yolunda müşterilerine avantajlı fırsatlar sağlamak amacı ile, geliştirdiği kredi çeşitlerini, müşterilerinin finansal durumlarına uygun kredi faiz oranları ve geniş vade seçenekleri ile sunarak kazanmalarını sağlamaktadır.

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:24
HSBC’den Kredili Hayat Sigortası
0

BEĞENDİM

ABONE OL

HSBC’nin müşteri dostu kredi çeşitleri sayesinde HSBC Bank müşterileri kolaylıkla kredilerinin geri ödemelerini gerçekleştirebilir ve hatta üzerine ekstra birikim yapma şansına kolaylıkla sahip olabilir.

HSBC Kredili Hayat Sigortası Nedir?

HSBC’nin müşterileri için sunduğu ayrıcalıklardan sadece bir tanesi olan HSBC Kredili Hayat Sigortası, uyumlu kredi tutarları ve kredi vadeleri ile bir azalan bakiyeli hayat sigortasıdır. HSBC Kredili Hayat Sigortası fırsatı ile yaşanacak olası kazaların ardından oluşabilecek maluliyet durumlarında HSBC, müşterilerinin daha az bir kayıp yaşamalarını, kazanç sağlamalarını ve de vergi avantajlarından da yararlanabilmelerini sağlamaktadır. HSBC’nin düzenlediği Kredili Hayat Sigortası’na başvuruda bulunacak olan HSBC müşterilerinde minimum 18, maksimum 70 yaşında olma zorunluluğu aranmaktadır. HSBC’nin Kredili Hayat Sigortası fırsatından yararlanan şahıslar, sigortalı statüsünde olmuş olurlar ve aynı zamanda sigorta ettiren statüsüne de sahip olmuş olurlar.

Bununlar beraber HSBC, toplam tutarı 500 bin TL’nin üzerinde olan bütün Kredili Hayat Sigortası seçenekleri için müşterilerinden gelir belgesi talep etmektedir ve sunulacak olan gelir belgesinin gerekli incelemelerinin yapılmasının ardından HSBC tarafından bir poliçe kararı verilecektir. HSBC Bank’ın Kredili Hayat Sigortası kapsamında ödeyeceği bütün teminat tutarları ise Türk Lirası cinsinden olacak ve ödemeler bu şekilde gerçekleşecektir.

HSBC Kredili Hayat Sigortası’na Başvuruda Bulunmak İçin…

HSBC’nin düzenlemiş olduğu Kredili Hayat Sigortası’na mobil bankacılık yada internet bankacılığı yoluyla başvuruda bulunulamamaktadır. Bununla beraber, telefonla arayarak da başvurular gerçekleşememekte, bütün başvurular yalnızca HSBC Bankası’nın şubeleri aracılığı ile yapılabilmektedir. Bu çerçevede herhangi bir HSBC şubesine gidilerek HSBC Kredili Hayat Sigortası başvurusu gerçekleştirilebilmektedir. HSBC Bank şubelerinde bir başvuru formu doldurulup başvuru işlemi tamamlandıktan sonra, cep telefonu veya e-posta yolu ile yapılan başvuruların cevabı takip edilebilmektedir.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP