DOLAR

32,3799

0.19%
EURO

35,0567

-0.13%
ALTIN(gr)

2.324,09

0,21%
BİST 100

%
İhtiyaç Kredisi Nasıl Alınır, Cayma Hakkı Var Mıdır?

İhtiyaç Kredisi Nasıl Alınır, Cayma Hakkı Var Mıdır?

Acil durumlar da vatandaşın ilk aklına gelen ihtiyaç kredisi nasıl alınır, cayma hakkı var mıdır? Detaylar haberimizde...

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:08
İhtiyaç Kredisi Nasıl Alınır, Cayma Hakkı Var Mıdır?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Acil oluşan durumlar da vatandaşın kurtarıcı olan ihtiyaç kredisi en sık başvurulan kredi türlerinden’dir.

36 Aya Kadar Taksilendirme Yapılabiliyor!

İhtiyaç kredisinin de faiz oranı diğer kredi çeşitleri gibi bankadan bankaya değişim göstermektedir. Vatandaşlar her zaman en uygun en hesaplı ihtiyaç kredisini araştırmaktadır. Bu dönem içerisin de bankadan bankaya değişiyor. İhtiyaç kredisinin aynı zaman da diğer adı da Tüketici kredisi’dir. Vatandaşın yapacak olacağı bir yenileme, farklı bir durumu ortadan kaldırmak adına ya da yapılacak olan bir yatırım için ihtiyaç duyulan tüketici kredisi aynı zaman da tam 36 aya kadar taksitlendirilme yapılabilmektedir.

Tüketici Kredisi Alma Şartları Nelerdir?

Tüketici kredisini alabilmenin şartları arasında en önemlilerinden biri de tıpkı diğer kredi çeşitlerinde olduğu krediye çekecek olan vatandaşın belli bir geliri olmak zorundadır. Krediye başvurmak için kendi bankanız ya da bütçenize daha uygun faizli bir bankaya TC kimliğiniz ile baişvurmanız yeterli’dir. Gerekli inceleme ve prosedürler uygulandıktan sonra krediniz onaylandığı takdirde başvuruda belirtilen miktar aylık olarak ödenmeye devam eder.

Krediden Cayma Hakkı Var Mıdır?

Çekmek istediğiniz ihtiyaç kredisi onaylandığı ve belli meblağ da olan paranızı aldığınızda daha sonrası ihtiyacınız kalmadığını düşündüğünüzde bu meblağdan krediden cayma hakkınız bulunmaktadır. Cayma hakkı süresi 14 gün’dür. Bu süreç’de size yardımcı olan banka görevlisine durumu anlatmanız gerekmektedir. Eğer ki bu şekilde sürece uygun davranmazsanız alınan parayı aynı zaman’da da faizini ödeme zorunluluğunuz vardır.

Finans365.com

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP