DOLAR

32,6018

0.39%
EURO

34,7980

0.17%
ALTIN(gr)

2.506,01

0,89%
BİST 100

%
ING Bank Özel Bankacılık Müşterisi Olabilmek İçin Ne Yapmalı?

ING Bank Özel Bankacılık Müşterisi Olabilmek İçin Ne Yapmalı?

ING Bank, yeni ürünü olan Özel Bankacılık Kredi Kartı ile müşterilerinin sosyal yaşamlarındaki çok çeşitli ihtiyaçlarını ve aktivitelerini daha kolay bir hale getiriyor. Seyahatinden para transferine, çeşitli gazete ve dergilerin aboneliğinden kuru temizleme işlemlerine hayatın bir çok alanında kullanılabilen ING Bank Özel Bankacılık Kredi Kartı ile ING Bank’ın özel müşterilerinden bir tanesi olmak mümkün.

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:49
ING Bank Özel Bankacılık Müşterisi Olabilmek İçin Ne Yapmalı?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

ING Bank’ın Özel Müşterilerine Sunduğu Avantajlar

ING Bank, özel müşterileri için kolaylıklar, lüksler ve çok özel hizmetler bulmak konusunda profesyonelleşmiş danışmanları ile, ING Bank Özel Bankacılık Kredi Kartı sahiplerinin çok çeşitli ihtiyaçlarına en kaliteli çözümleri sunuyor. Alışverişleriniz sırasında her anlamda size danışmanlık hizmeti sunabilen danışmanlar, özel günlerde gönderilen çiçekler, çeşitli kültür – sanat veya spor etkinlikleri için bilet temin etme kolaylıkları ve restoran rezervasyonları gibi konularda ING Bank, özel müşterilerinin sosyal yaşamlarını kolaylaştırırken, seyahat danışmanlığı, havaalanlarındaki lounge hizmetleri, uçuş bilgilerinin takibi, havaalanında konforlu bir bekleme ayrıcalığı, açık büfe hizmeti ve Atatürk Havaalanı otoparkında yüzde 50 indirim gibi seyahatle alakalı durumlarda da size büyük kolaylıklar sağlıyor.

Bununla beraber, ING Bank Özel Bankacılık Kredi Kartı ile helikopterden tekne ve limuzine kadar ekstra lüks taşıtları kiralama hizmetlerinden de isteklerinizi ING Bank danışmanlarına iletmek yoluyla yararlanabilirsiniz. Gerçekleştireceğiniz yurtdışı seyahatlerinizde, ING Bank ayrıcalığı ile havaalanı karşılama ve otel transferi gibi hizmetlerden faydalanabilirsiniz. Üstelik bunlar, ING Bank’ın Özel Bankacılık Kredi Kartı hizmetleri ile ING Bank’ın özel müşterilerine sunduğu çok çeşitli hizmetlerinden yalnızca birkaç tanesidir. ING Bank, Özel Bankacılık Kredi Kartı müşterilerinin hayatlarını kolaylaştırma adına, sosyal yaşamın en ince ayrıntıları da dahil olmak üzere bütün ayrıntılarını düşünmüş ve zengin sektör bağlantıları sayesinde bu ayrıcalıkları kolaylıkla ulaşılabilir kılmıştır.

ING Bank’ın Özel Bankacılık Kredi Kartı Hizmetinden Yararlanabilmek İçin

ING Bank’ın özel müşterileri için hazırlamış olduğu ING Bank Özel Bankacılık Kredi Kartı hizmetinden yararlanabilmek için, ING Bank’taki toplam bakiye tutarının en az 500 bin olması gerekmektedir. ING Bank Özel Bankacılık Kredi Kartı hizmeti hakkında daha detaylı bir bilgiye sahip olabilmek için ve Özel Bankacılık hizmetinin limitlerini öğrenebilmek için, en yakın ING Bank şubesini ziyaret edebilir, ING Bank’ı telefonla arayabilir yada ING Bank’ın internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP