DOLAR

32,3277

0.23%
EURO

35,1188

-0.05%
ALTIN(gr)

2.301,70

1,08%
BİST 100

%
Ing Pegasus Plus Kart Şimdi Yepyeni

Ing Pegasus Plus Kart Şimdi Yepyeni

2 farklı kart olarak müşterilerin kullanımına sunulan ING Pegasus Plus kartın Classic ve Premium olmak üsere 2 farklı versiyonu bulunuyor. Temassız kart özelliği, % 2 Pegasus uçuş puan katkısı ve bonus puan kazanımı her iki kartta da bulunurken Classic kartta % 0,5 ING bank uçuş puan kazananımı, % 1 seyahat harcamalarına özel olarak belirlenen puan kazanımı bulunuyor ve yıllık kart ücreti ise 59 TL olarak belirtiliyor.

ABONE OL
3 Şubat 2022 20:54
Ing Pegasus Plus Kart Şimdi Yepyeni
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ing Pegasus Plus Kart Şimdi Yepyeni

Premium kart ise Classic karta göre ilave özellikler içeren bir kart ve bu özellikleri içerisinde Classic kartta % 0,5 olarak belirtilen ING Bank uçuş puan kazanımı Premium kartta % 1 olarak belirtilmekte. İlave olarak % 50 indirimli SAW Vale parking, % 50 indirimli SAW Lounge, ücretsiz hızlı geçiş, seyahat sigortası da içeren Premium kartın yıllık kart ücreti ise 159 TL olarak ilave özellikleri de içinde barındırdığı için Classic karta göre biraz daha fazla.

Hızlı Geçiş Hakkı ve Temazsız Ödeme Kolaylığı

ING bankası ve Pegasus Havayollarının geçtiğimiz yıllarda hayata geçirdiği işbirlik ile kullanıcıları ile buluşan ING Pegasus Plus kart ile kullanıcılar hem her uçuşları sonucu uçuş puan kazanarak bir sonraki uçuşlarında bu puanları kullanabiliyorlar. Şimdilerde temassız ödemenin popüler olduğu günümüzde Classic ve Premium kartların her ikisinde de temassız ödeme imkanı bulunuyor. Premium kartta ilave olarak belirtilen hızlı geçiş hakkı ise havalimanlarındaki uzayan kuyruklar düşünüldüğünde kullanıcılarına büyük bir kolaylık sağlayacaktır. Bunun yanı sıra yapılan her uçuşta Pegasus’tan puan kazanmanın yanı sıra ING banktan da puan kazandıran Premium kart bu yönleri ile daha avantajlı olabilir.

Kart Başvurusu Nasıl Yapılacak

ING bankasının kendi internet sitesinde ve Pegasus’un kendi internet sitesinden ING Pegasus Plus kart için başvuru yapılabileceği gibi cep telefonlarından SMS aracılığı ile T. C kimlik numarası kullanılarak ya da 0 850 222 06 00 numaralı telefon aranarak da başvurular yapılabilmekte. Tabi ING bankasının şubeleri üzerinden de ING Pegasus Plus kart başvuruları yapılabiliyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP