DOLAR

32,5784

0.04%
EURO

34,9120

0.05%
ALTIN(gr)

2.434,19

0,19%
BİST 100

%
İş Bankası Konut Kredisi İle Ev Başvurusu Yapmak

İş Bankası Konut Kredisi İle Ev Başvurusu Yapmak

İş Bankası, müşteri memnuniyeti için düzenli olarak kampanyalar düzenlemekte ve faiz oranlarını da düşük tutmaktadır. İş Bankası Konut Kredisine başvurmak hiç bu kadar kolay olmamıştır. İnternet sayfasında anında işlemler bölümünde ev kredisi başvurusu yaparak hayalinizdeki evin kredisi için süreci başlatmış olursunuz.

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:44
İş Bankası Konut Kredisi İle Ev Başvurusu Yapmak
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Anında İşlem menüsünde kredi tutarını ve vadeyi belirterek istediğiniz kredi şekline başvurarak işlemlerinizi hızlandırabilirsiniz. İş Bankası Konut Kredisi başvuru işlemi sonrasında, kredi notunuz ve aylık geliriniz dikkate alınarak ön değerlendirme yapılır. Ön değerlendirme sonrasında ekspertizin eve yönlendirilmesi için evin tapusunu yükleyerek işlemi başlatabilirsiniz. Sonuç size en kısa sürede mail yoluyla iletilecektir. Ekspertizin evi değerlendirmesi sonucu onaylanması ile gerekli belgeler müşteri temsilcisinin sizinle irtibata geçmesi ile istenir ve tapu işlemleri başlatılır. Müşteri temsilcisi ipotek işlemlerini başlatır ve tapudan gün alarak, tapu da imza saatinde orda hazır bulunur. Şubeye gerekli evrakları teslim etmeniz dahilinde, sizinle sözleşmeler imzalanır ve tapu sonrası tekrar şubeye gitmeden kredi tutarı hesabınıza yatarak alınan evin tutarı ödenir.

İş Bankası Konut Kredisi Çeşitleri Nelerdir?

Herşey Dahil Ev Kredisi : Konut kredisi kullanırken ortaya çıkabilecek her türlü masraflar dahil edildiği kredi türüdür. Ekspertiz ücreti, dosya masrafları gibi her çeşit masraflar bu kredi tutarına dahil edilmiştir.

Evden Eve Ev Kredisi : İkinci bir evi alırken, oturduğunuz evin satışının yapılmasını beklemeden ekspertiz bedelinin tamamına kredi kullandırılarak alma imkanı sunulan konut kredi türüdür.

Kentsel Dönüşüm Kredisi : Oturmuş olduğunuz evin 1 yıl süreyle kiracısıysanız riskli alan ilan edilmiş ise rapor dahilinde alabileceğiniz kredi türüdür.

Ev Yapım veya Tamamlama Kredisi : Bulunduğunuz yerdeki belediye sınırları içinde arsanız varsa ve bu arsaya ev yapmak için ya da yarım kalan inşaatınızın tamamlanması için kullandırılan kredidir.

Yabancılara Özel Ev Kredisi : Yabancı uyruklu müşterilere, Türkiye’de ikamet etmek veya yatırım yapmak amaçlı alacakları evler için kullandırılan kredi türüdür.

Anlaşmalı Konut Projeleri ile projeler dahilinde konut almak isteyenlere verilen kredi türüdür.

İş Bankası müşterilerine bir çok alternatif sunarak ev sahibi olmaları yolunda kampanyalar düzenlemektedir.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP