DOLAR

32,5464

-0.01%
EURO

34,8340

-0.11%
ALTIN(gr)

2.438,96

0,38%
BİST 100

%
İşbank İhracatçı Kart Nedir, Kimler Alabilir?

İşbank İhracatçı Kart Nedir, Kimler Alabilir?

İş Bankası'nın bünyesinde sunduğu cezbedici hizmetlerden biri olan İşbank İhracatçı Kart'ı bankadan talep etmeniz için bankanın koyduğu bazı koşulları sağlamakla yükümlüsünüz. İhracatçı Kart, son on iki ay içinde İş Bankası aracılığı ile yapılan 1 milyon Amerikan Doları'na kadar ihracat işleminin sahibine verilebiliyor ancak son 1 yılda İş Bankası ile 1 milyon Amerikan Doları tutarı veya yakın bir miktarda ihracat yapmamışsanız.

ABONE OL
3 Şubat 2022 20:54
İşbank İhracatçı Kart Nedir, Kimler Alabilir?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yine de bu kartı istiyorsanız endişelenmenize gerek yok zira İş Bankası bu kartı, 1 milyon Amerikan Doları tutarında ihracatı İş Bankası aracılığı ile yapmaya meyilli herkese temin edebilmekte. Bu, meyilli kişilerin kullanımına Standart İhracatçı Kart sunulurken, 1 milyon Amerikan Doları ve üst miktarda ihracatı İş Bankası aracılığı ile gerçekleştirenlere ise bankadan büyük bir ayrıcalık var: İhracatçı Kart Premium!

İhracatçı Kart’ın avantajları nelerdir?

Maximum dünyasının özel avantaj ve fırsatlarından, ayrıca taksit ve indirim imkanlarından faydalanabilen kart ile hem yaptığınız alışverişlerden, hem de İş Bankası aracılığı ile gerçekleştirdiğiniz ihracatların işlemleri üzerinden MaxiPuan kazanabilirsiniz!

Bu puanları kazanmak için ise bankanın çok ufak bir şartı var: İhracat hacmi üzerinden MaxiPuan kazanımı için bu kart ile alakalı ayda asgari 1000 Türk Lirası harcama yapılması gerekmekte. Bu şartı sağladıktan sonra kazanacağınız MaxiPuanlar takip eden ayda hesabınıza Türk Lirası olarak geçecek.

İşbank İhracatçı karttan KOBİ’ler de faydalanabiliyor!

Türkiye İş Bankası, ülkenin ekonomi ve işletmelerine verdiği ve her geçen gün artan desteği bir başka yeniliği daha beraberinde getirmiş durumda. İş Bankası bu, işletmelere yaptığı destek kapsamında İşbank İhracatçı Kart‘ı küçük ve orta ölçekli olarak sınıflandırılan (KOBİ) ihracatçı işletmelerin de kullanıma sunmuş bulunmakta!

KOBİ’ler Türkiye’de ilk kez olmak üzere, İş Bankası’nın şirket kredi kartının tüm özelliklerinden yararlanabilmekle birlikte İş Bankası aracılığı ile hayata geçirdiği ihracat işlemlerinden de MaxiPuan kazanabilecek.

İşbank İhracatçı Kart, sektörde bulunan ihracatçılara özel ilk ticari kart olma unvanını da elinde bulundurmakta. Kartın KOBİ’lerin kullanımına sunulması ile birlikte Maximum üye işyerlerinden yapılabilecek alışveriş ile banka aracılığı ile gerçekleştirilen ihracatlardan KOBİ’ler de artık MaxiPuan kazanabilmekteler.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP