DOLAR

32,5864

0.22%
EURO

34,8269

0.45%
ALTIN(gr)

2.411,41

-0,86%
BİST 100

%
Odeabank Konut Kredisi Nedir?

Odeabank Konut Kredisi Nedir?

Odeabank konut kredisi 2018 faiz oranları, ödeme koşulları ve başvuru şartları hakkında bilgi veren içerik.

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:10
Odeabank Konut Kredisi Nedir?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Konut kredisi kişilerin uygun ödeme koşulları ile birlikte ev sahibi olabilmeleri için verilmekte olan kredilere verilen isim olmaktadır.

Odeabank Konut Kredisi Ürünleri Nelerdir?

Konut kredisi alabilmek için kişilere birbirinden farklı olarak sunulmakta olan hizmetler yer almaktadır.

Odeabank Mortgage Nedir?

On yıla bölünen vadeler ile verilmekte olan konut kredisine verilen isim olmaktadır.

İndirimli Mortgage Nedir?

Alınan kredi sırasında kişilerin ek komisyon ödemesi durumunda faiz oranında meydana gelen ve taksit tutarında meydana gelen düşmeye verilen isim olmaktadır.

Ödeme Planını Kendinin Belirlediği Mortgage Nedir?

Kişilerin ödeme planlarını kendi bütçelerine uygun şekilde kendilerinin belirlemesine denilmektedir. Ödenecek olan taksit tutarları kişinin kendi ödemek istediği miktara göre ayarlanmaktadır.

Merdiven Mortgage Nedir?

Merdiven Mortgage ödemelerin düşükten başladığı ve her sene kişinin istediği orana göre artış göstermesine verilen isimdir. Kişiler seneler geçtikçe gelirlerinde bir artış olacağını düşünüyor ise merdiven Mortgage en uygun konut kredisi olmaktadır.

Transfer Mortgage Nedir?

Güncel piyasa faiz oranlarına oranlandığı zaman ödenen konut kredisinin faiz oranı daha yüksek ise kişiler kredilerini daha uygun faiz oranına sahip olan ödeme şekline transfer edebilmektedirler.

Ara Ödemeli Mortgage Nedir?

Belirli aylarda ödenen taksitlere ek bir de ek ödeme yapılmak isteniyorsa ara ödemeli Mortgage tercih edilebilir. Kişiler aldıkları ücretlerde artış olduğu aylarda ödeme tutarlarına ek başka ödemeler de gerçekleştirebilirler. Bu sayede ödeme belirlenen zamandan daha önce biter ve daha az faiz ödenmiş olur.

Ödemeye Geç Başlama Mortgage Nedir?

Gereken miktarın çekilmesinden sonra ödemenin başlamasını üç ay erteleme yani üç ay sonra taksit ödemeye başlama durumuna verilen isimdir.

Yüzde Yüz Mortgage Nedir?

Satın alınacak olan konutun bütün değeri kadar çekilen krediye verilmekte olan bir isimdir. Normal de yasa gereği kişiler alacağı konutun sadece yüzde sekseni kadar kredi çekme hakkına sahip olmaktadırlar. Geri de kalan yüzde yirmilik kısım kişinin kendisinden verilen miktar olmaktadır. yüzde yüz Mortgage ile konutun bütün değeri kredi olarak çekilmektedir.

Masrafların Dahil Olduğu Konut Kredisi Nedir?

Alınan kredinin içerisine masraflarda dahil olarak verilmekte olan kredi olmaktadır. Bu kredi ile kişilerin masraflar için başka para ödemelerine gerek olmamaktadır.

Yurtdışı Yerleşiklerine Verilen Mortgage Nedir?

Yurtdışında yerleşik olarak yaşamakta olan müşterilere, Türkiye’den istedikleri konut kredisini kullanma haklarına denilmektedir.

Ev Değiştirenlere Verilen Mortgage Nedir?

Sahip olunan evi satmadan sadece ipotek koyularak alınan krediye denilmektedir. Konut kredisi için yapılan ev satışı için ayrıca bir ücret alınmamaktadır.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP