DOLAR

32,5183

-0.08%
EURO

34,9635

0.33%
ALTIN(gr)

2.434,52

0,48%
BİST 100

%
Öğrenci Kredi Kampanyası Olan Bankalar

Öğrenci Kredi Kampanyası Olan Bankalar

Kredi, insanların gereksinimlerini karşılması için duyulan ihtiyaçtır. Özellikle öğrencilik hayatında birçok şeye ihtiyaç duyulur. Aileden veya burslardan gelen her ne kadar destek olsada bazen yetmeyebiliyor. O yüzden bazı bankalar öğrenciler için çok kolaylık sağlayacak, kredi imkanlarını, öğrencilere arz ediyor.

ABONE OL
3 Şubat 2022 20:56
Öğrenci Kredi Kampanyası Olan Bankalar
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İş Bankası’ndan İşte Üniversiteli Kampanyası

İş bankasının öğrenciye verdiği bu kredi, aynı zamanda Maxiumum kart kampanyalarını da içerisine almaktadır. Aslında öğrenci kredi kartı diye teleffuz edilmesi sizleri yanıltmasın, normal kredi kartlarının tümünden faydalanabilirsiniz. İş bankasının bu kredi kartına sahip olanlar, belirli taksit avantajlarından yararlanabiliyor. Aynı anda alışveriş yaptığınız zamanlar da Maxipuan kazanabiliyorsunuz. Bu kredi kartının bir diğer önemi ise, yapacağınız müze ziyaretlerinde, müzeleri ücretsiz olarak gezebiliyor olmanız. Bu kredi kartının, yıllık kart ücreti ise sadece 20 TL’dir.

TEB Bankası’nın ÜniversiTeb Kampanyası

Aynı iş bankasında olduğu gibi TEB bankasıda, öğrencilere diğer kredi kartlarına sağladığı avantajları , aynı şekilde sunmaktadır. Bonus Kart’ta görülen bütün özellikler, TEB bankası öğrenci kredi kartında da kullanıma uygundur. Eğer bu karta sahip olursanız, hafta içi yapacağınız 50 lira ve üzeri alışverişlerde, sizlere özel, sinema ve tiyatro biletlerini yarı fiyatına alabilirsiniz.

HSBC Advantege Concept

HSBC Advantage Concept Üniversiteli Genç Kredi Kartı, 18 ve 25 yaş arasında ki tüm öğrencilere verilmektedir. Bu kredi kartı ile yıl içerisinde her hangi bir kart ücreti ödemesi yapmıyorsunuz. Bu kredi kartı sayesinde yapacağınız alışverişlerde Advantage Nakit Puan sahibi olabilirsiniz. Advantage Nakit Puan özelliği ve Taksit öteleme özelliğini, belirlediğiniz kampanya içerisinde ekletmek için, bankanın belirleyeceği bir ücret karşılığında yapabilirsiniz.

Akbank Axess Exi26 Kredi Kartı

Akbank Axess Exi26 kredi kartına başvuru yapabilmek istiyorsanız, 26 yaşını doldurmamanız gerekmektedir. Axess’in reklamlarda gördüğünüz tüm kampanya ve taksit fırsatları, tüm Akbank Axess Exi26 Kredi kartı sahibi olanlar içinde geçerlidir. Tek seferde yapacağınız alışverişleri daha sonralarda da taksitlendirme imkanına sahip oluyorsunuz. Akbank Axess Exi26 yıllık kredi kartı ücreti ise sadece 20 TL’dir. Sizler de ihtiyaçlarınızı daha rahat karşılayabilmek adına bu kartlara sahip olabilirsiniz.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP