DOLAR

32,5081

0.06%
EURO

34,8764

0.2%
ALTIN(gr)

2.479,26

0,71%
BİST 100

%
Online Bankacılık Döviz Yatırımı Nasıl Yapılır?

Online Bankacılık Döviz Yatırımı Nasıl Yapılır?

Online bankacılık menüsünden nasıl döviz yatırımı yapılır? Döviz yatırımı online bankacılık üzerinden nasıl alınır ve satılır?

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:07
Online Bankacılık Döviz Yatırımı Nasıl Yapılır?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bankaların online sistemlere uyum sağlamaya başlaması ile artık banka kartı ile online işlemlerden döviz alabilmek mümkün hale geldi.

Yatırım yapmak isteyen ve bunu döviz olarak yapmak isteyen kişiler hem aşırı derece güvenli olması, hem daha kolay ve istenilen zaman alınmasına imkan sunması benzeri nedenler ile bankacılık işlemleri menüsünden döviz yatırımı yapabilmeye başladılar.

Bankaların bu hizmetinden yararlanan milyonlarca insan tek bir tuşa basarak istedikleri oranda döviz sahibi olabilir, tek bir tuşa basarak istediği kadar döviz satabilir hale geldi.

Yatırımcılar Çok Kullanılıyor

Yatırımcıların çok fazla kullandığı online bankacılık döviz alım ve satım işlemleri sırasında sizden bir komisyon alınıyor ancak bu komisyon banka tarafından belirleniyor.

Dışarıda bir döviz bürosundan alınacak komisyondan çok fazla farkı olmayan online bankacılık döviz işlemleri telefonunuzdan veya web sitesi üzerinden bankanın bireysel işlemlerine girerek ”döviz” kısmında bulabilir ve burada bankanın yönlendirmelerine uygun olarak döviz yatırımınızı yapabilirsiniz.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP