DOLAR

32,5475

0.16%
EURO

35,0223

-0.04%
ALTIN(gr)

2.437,96

0,11%
BİST 100

%
Telefonu Salla Krediyi Karşıla

Telefonu Salla Krediyi Karşıla

Akbank'tan bir yenilik daha. Akbank Direkt müşterisi iseniz artık kredi konusunda işiniz çok daha kolay.Çünkü Akbank Direkt uygulamasına hayatınızı kolaylaştıracak yepyeni bir uygulama geldi. Yapmanız gereken tek şey Akbank Direkt uygulamasına girdikten sonra telefonunuzu sağa sola sallamak ve size özel kredi tutarınızı anında ekranda görmek.

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:25
Telefonu Salla Krediyi Karşıla
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sıkıntı Yok Akbank Var

Akbank Direkt Bankacılık sorumlusu Genel Müdür Yardımcısı Tolga Ulutaş’tan edinilen bilgilere göre Türkiye’de böyle bir uygulama ilk kez Akbank tarafından sunuluyor ve Akbank müşterilerinin günlük hayatlarında karşılaştıkları finansal süreçler daha kolay hale getiriliyor. Ulutaş’ın aktardıklarına göre günümüz dünyasında ödemeler esnasında artık mobil cüzdan ya da QR kod gibi temazsız ödemeler kullanılıyor ve bu ödemeler sırasında müşterinin en çok takıldıkları nokta ise nakit ihtiyaçları oluyor. Müşterilerin bu sıkıntılarından yola çıkılarak geliştirilen Akbank Direkt’teki bu yeni özellik sayesinde, müşteriler sıkıntı çekmeden kredi tutarlarını öğreniyor ve isterlerse bu kredilerine yine anında başvuru yapabiliyorlar.

Yaş Yetmiş Ama İş Bitmemiş

2018 itibariyle 70. yaşını kutlayan Akbank bu uygulamayla müşterilerinin ve Akbank’a katılmak isteyen herkesin bir kez daha dikkatini çekmiş oldu.Öyle ki istatistikler de bu memnuniyeti doğrular nitelikte. Yine sayın Ulutaş’ın aktardıklarına göre 2015’te kullanıma açılan Akbank Direkt, müşterilerin en sık kullandığı uygulama oldu.

Akbank’ın “Telefonu Salla Kredini Gör Anında” sloganıyla müşterilerine sunduğu uygulama sayesinde artık kredi sahibi olmak kolaylaştı. Tek yapmanız gerek Akbank müşterisi değilseniz Akbank şubelerine gelerek hesabınızı açtırmak ve sonrasında son teknoloji yazılımlarla dizayn edilen Akbank Direkt uygulamasını akıllı telefonunuza indirmek. Akbank müşterisi olduktan sonra size verilen Akbank Direkt şifresi ile uygulamaya girişinizi yapabilirsiniz. Ardından da telefonunuz sallayın ve 30.000 TL’ye kadar size özel sunulacak krediyi elde edin. Dilerseniz reddetme seçeneğiniz de mevcut olacaktır.

Akbank Türkiye’nin önde gelen lider bankalarından olarak müşteri odaklı olduğunu bu uygulama ile bir kez daha tüm camiaya göstermiş oldu. Uygulama sayesinde birçok insan rahatça alışverişini yapabilmekte ve cebimdeki nakit bu sefer de yeterli olur mu derdine düşmemektedir.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP