DOLAR

32,5812

0.12%
EURO

35,0191

0.45%
ALTIN(gr)

2.424,51

0,07%
BİST 100

%
Vakıfbank İle Kolayca Cebe Para Gönder

Vakıfbank İle Kolayca Cebe Para Gönder

Vakıfbank, müşterilerine ve müşterisi olmayan herkese kolaylık sağlayacak bir yenilik ile gündeme geldi. Vakıfbank müşterisi olsun veya olmasın 7/ 24 dilediğiniz kişiye kolay şekilde para gönderiminde bulunabilirsiniz.

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:39
Vakıfbank İle Kolayca Cebe Para Gönder
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Vakıfbank Mobil Bankacılık ve Vakıfbank İnternet Bankacılığı üzerinden gerçekleştireceğiniz bu işlem sonrasında, gönderilen para Vakıfbank ATM’ lerinde kart kullanmadan kolayca çekimi yapılabilir.

Vakıfbank’ tan büyük kolaylık!

Vakıfbank Mobil Bankacılık ve Vakıfbank İnternet Bankacılığı ile para gönderme işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Bu kanallar ile 7/ 24 istediğiniz zaman istediğiniz yerden para gönderme işlemini kolay ve rahat bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. İnternet Bankacılığı veyahut Mobil Bankacılık sayfasına giriş yaparak, Para gönderme- cebe para gönderme menüsüne tıklamanız yeterli olacaktır. Sonrasında sizden doğru bir şekilde girilmesini istenen alanları doldurmanız gerekecektir. Alıcı kişinin Türkiye Cumhuriyeti Kimlik numarası, alıcı olan kişinin cep telefonunun numarası ve göndermeyi düşündüğünüz miktarı doğru bir şekilde yazdığınızdan emin olmanız gerekmektedir.

Para çekme işlemi

Alıcı olan kişi, kendisine en yakın Vakıfbank ATM’ sine giderek, Kartsız İşlem bölümüne giriş yapması gerekmektedir. Alıcı kendisine sorulan sorulara doğru cevap vermesi gerekir. Alıcı kişinin Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Numarası, cep telefonu numarasını, para gönderimini yapan kişinin cep telefonu numarası, alıcı kişinin kendi cep telefonuna sms yolu ile gelen şifre, gönderilmiş olan para miktarı bölümlerini tamamen eksiksiz ve doğru bir şekilde cevaplaması gerekmektedir. Gerekli olan bölümleri doğru bir şekilde yapıldıktan sonra para çekme işlemi son bulmuş olacaktır. Bu sayede Vakıfbank müşterisi olması aranmadan herkese kartsız bir şekilde işlem gerçekleştirme kolaylığı sunulmuş olmaktadır. 7/ 24 para gönderme ve para çekme işlemini gerçekleştirebilme şansına sahipsiniz. Alıcı kişi Cebe Para Gönder ile işlem yaptıktan sonra, alıcı 24 saat içinde para çekme işlemini gerçekleştirmemesi durumunda para, gönderen kişinin hesabına yeniden yüklenmiş olur. Para gönderme işlemi yapılırken alınan masraf ücretinin geri iadesi söz konusu değildir. Gönderici para gönderme işlemini alıcı çekmeden önce iptal etmesi durumunda, masraflar dahil bütün tutar göndericinin hesabına yeniden aktarımı gerçekleşir.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP