DOLAR

32,5051

0.28%
EURO

34,6633

0.48%
ALTIN(gr)

2.476,45

-0,26%
BİST 100

%
Vakıfbank’tan Business Kart İle Nakite Taksit İmkanları

Vakıfbank’tan Business Kart İle Nakite Taksit İmkanları

Vakıfbank BusinessCard, müşterilerine yüksek kalitelerdeki bankacılık hizmetlerini çeşitli ihtiyaçlarına uygun ve onların doğrultusunda sunmayı amaçlayan bir Vakıfbank ürünüdür. Vakıfbank müşterilerine çok çeşitli kampanyalardan yararlanma imkanı tanıyan BusinessCard, avantajlı fırsatları ile kullanıcılarının başta nakit ihtiyacı olmak üzere bir çok ihtiyacını kolayca karşılayabilir niteliktedir.

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:41
Vakıfbank’tan Business Kart İle Nakite Taksit İmkanları
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Tam ismi Türkiye Vakıflar Bankası Ticaret Anonim Ortaklığı olan Vakıfbank, 11 Ocak 1954 tarihinde Adnan Menderes’in talimatı ile ve 50.000.000 TL’lik sermaye ile kurulmuştur. Vakıfbank, Türkiye’deki 3 kamu sermayeli bankadan birisidir.

NakiteTaksit Kampanyası

Vakıfbank BusinessCard’ın NakiteTaksit kampanyası ile Vakıfbank müşterileri, 1.000 TL’den başlayıp 10.000 TL’ye varabilen miktarlardaki nakit parayı 6 ila 12 taksitli geri ödeme seçenekleri ile temin edebilmektedir. NakiteTaksit kampanyasının faiz oranları ise 6 ay için yüzde 4,99 ve 12 ay için ise yüzde 8, 49 olarak belirlenmiştir.

NakiteTaksit Kampanyasından Kimler yararlanabilir?

NakiteTaksit kampanyasından, sadece Vakıfbank BusinessCard sahipleri faydalanabilmektedir. Bununla beraber, BusinessCard müşterilerinin kartlarını nakit avans çekimi için açtırmış olmaları ve yeterli nakit limitine de sahip olmaları gerekmektedir. BusinessCard’ınızın NakiteTaksit kampanyasına uygunluğunu öğrenmek için ise tek yapmanız gereken, Vakıfbank’ın mobil bankacılık hizmetinden veya internet bankacılığı hizmetinden faydalanarak kartınızın uygunluğunu sorgulatmanızdır.

NakiteTaksit Fırsatından Yararlanmak İçin

Vakıfbank BusinessCard’ın NakiteTaksit fırsatlarından yararlanmak için başvurunuzu ATM, internet, telefon veya en yakın Vakıfbank şubesi aracılığı ile gerçekleştirebilirsiniz. NakiteTaksit kampanyasında, yürüttüğünüz başvuru süreci sırasında seçtiğiniz taksit miktarı ve ödemeniz gereken taksitler, kartınızın ekstrelerine yansımaktadır. Bununla beraber, Vakıfbank BusinessCard NakiteTaksit fırsatlarından kampanya süresi boyunca birden fazla kez gerçekleştirilebilmektedir. Vakıfbank’ın büyük kolaylıklar ile müşterisiyle buluşturduğu bu hizmet, yukarda belirtilen şartlar çerçevesindeki herkes tarafından kullanılabilmektedir.

Vakıfbank BusinessCard’ın NakiteTaksit Dışındaki Diğer Özellikleri

Vakıfbank’ın müşterilerine sağladığı kolaylıklardan sadece bir tanesi olan BusinessCard, sizin için, yapacağınız çeşitli alışverişlerinizde yalnızca yüzde 1,84’lük bir faiz oranı uygulamaktadır. Çeşitli sıkıntılardan dolayı yaşanacak bir gecikme durumunda ise bu faiz oranı yüzde 2,34 seviyesine gelmektedir. Vakıfbank, Vakıfbank BusinessCard sahiplerinden yılda 54 TL’lik bir kart ücreti alımı gerçekleştirmektedir. Vakıfbank BusinessCard’ınızın limit miktarı ise, gelir durumunuza göre hesaplanmakta ve belirlenmektedir.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP