DOLAR

32,5284

0.24%
EURO

34,8513

0.35%
ALTIN(gr)

2.487,62

1,04%
BİST 100

%
Ziraat Bankası Bankkart Genç

Ziraat Bankası Bankkart Genç

Ziraat Bankası, bu sefer de genç müşterilerinin hayatını kolaylaştıracak işlere imza atıyor. Bankkart Genç, banka kartı ile kredi kartını birleştiren eşsiz bir özelliğe sahip. Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) bursu alan öğrenciler için tasarlanan bu kartla para çekme işlemlerinde bulunabilir, alışverişlerinizde isteğinize bağlı olarak kredi kartı ya da banka kartı üzerinden ödemelerinizi yapabilir, internet harcamalarınızda da güvenle kullanabilirsiniz.

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:43
Ziraat Bankası Bankkart Genç
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Genç Bankkart Nereden Alınır?

Bu pek çok işlevi bulunan karta sahip olmak oldukça kolay ve başvuru yapabilmek için birden fazla seçeneğiniz bulunuyor. Dilerseniz GENC BANKKART yazarak 4747’ye mesaj gönderebilir dilerseniz de en yakın Ziraat Bankası şubesine giderek ya da telefon bankacılığını kullanarak başvuru işlemlerinizi başlatabilirsiniz. Eğer halihazırda bir bankkart sahibi iseniz, bankanın şubesine uğrayarak yeni Bankkart başvurusunda bulunup en kısa zamanda kartınza kavuşabilirsiniz.

Genç Bankkart şifre oluşturma işlemleriniz için ise yine pek çok seçeneğiniz bulunmakta. Dilerseniz SMS yoluyla, dilerseniz en yakın şubeye giderek dilerseniz de 0850 258 00 00 numarasını tuşlayarak müşteri hizmetlerinden konu ile ilgili yardım alabilirsiniz.

Ziraat Bankası Bankkart Genç Hakkında Merak Edilenler

– Bu kart ile para çekme, para yatırma, EFT, havala gibi pek çok bankacılık işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

– Ziraat Bankası Bankkart Genç’e özel olarak, kartın kullanımı için müşterilerden kredi kartı yıllık ücreti alınmayacaktır.

Genç Bankkart bakiye sorgulama işlemleriniz için BAKIYE yazarak 4747’ye mesaj gönderebilirsiniz.

– Genç Bankkart sahipleri, kendileri için tanımlanan Harçlık Avans özelliğinden faydalanabilirler. Harçlık Avans, bankanın KYK bursu veya kredisi alan öğrencilerine özel olarak tanımladığı ve müşterilerin alışverişlerinde kullanabilecekleri bir kolaylıktır. Harçlık Avans kapsamında kullanılan miktar, KYK ödemelerinden düşmektedir.

– Hem banka kartı hem de kredi kartı işlemleriniz için tek bir şifre kullanabilirsiniz. Böylece şifrelerinizi unutma ya da karıştırma problemlerinizi en aza indirebilirsiniz.

Ayrıntılı bilgi ve merak edilen sorularınızın cevapları için Ziraat Bankası web sitesini ziyaret edebilir konu ile ilgili Sıkça Sorulanlar sekmesini inceleyebilirsiniz. Ayrıca müşteri temsilcisi ile görüşebilir, bulunduğunuz yere en yakın Ziraat Bankası’na da uğrayabilirsiniz.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP