Bankalar 30 Bin Liralık Kredi Kampanyası Başlattı!

Bankalar 30 Bin Liralık Kredi Kampanyası Başlattı!

Covid-19 salgını vatandaşın ekonomisini olumsuz yönde etkiledi, başta kamu bankaları olmak üzere bankalar kredi kampanyaları başlattı! Bankalar vatandaşın ekonomisini rahatlatacak kredi kampanyası! Kimler bu kredi kampanyasından yararlanabilir? Başvuru şartları nelerdir? Konuyla ilgili tüm detaylar haberimizde…

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:17
Bankalar 30 Bin Liralık Kredi Kampanyası Başlattı!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

TEB, ING ve İş Bankası 30 bin liralık kredi kampanyası başlattı! Kredi başvurusunda bulunan adayların belirli şartları karşılaşmaları gerekiyor, şartları karşılayan adaylara anında kredi onayı verilmekte. Eylül ayında çıkartılan yeni uygulama ile birlikte kredi vadeleri 60 aydan 36 aya düşürülmesiyle birlikte bankalar kredi oranlarını ve faizleri tekrar düzenledi. ING, TEB ve İş Bankası 30 bin liralık kredi kampanyasıyla birlikte 3 ay ertelemeli 36 ay vadeli kredi imkanı sunuyor.

ING Bank Kredi Başvuruları Hakkında

ING Bank ihtiyaç kredilerine en hızlı yanıt veren bankalardan birisidir, eğer ING Bank’tan kredi almak istiyorsanız belirlenmiş şartları karşılıyor olmanız gerekir. Şartları karşılayan vatandaşlar başvuru için İNG Bank’ın resmi sayfasına girerek ana sayfada bulunan başvuru formunu eksiksiz doldurarak kredi başvurusunda bulunabilirsiniz, kredi başvurusu onay alan vatandaşlar kimlikleri ile birlikte 30 bin liraya kadar kredi alabilirler. Eğer ING bank müşterisisiyseniz mobil bankacılık ya da internet bankacılığı üzerinden başvuru yapabilirsiniz.

TEB Kredi Başvuruları Hakkında

TEB bankası’ndan kredi alacaksanız belirlenen şartları yerine getirmeniz gerekir, eğer TEB Bankası müşterisisiyseniz internet bankacılığı kredisi kullanabilirsiniz. Bu şekilde başvuru yapmanız halinde kısa sürede kredi alabilirsiniz. Ayrıca TEB Bankası başvuruları için Sms ya da atm yoluyla başvurmakta mümkün.

İş Bankası Kredi Başvuruları Hakkında

İş Bankası’ndan kredi almanın bir çok yolu bulunmakta, müşteriyseniz online internet bankacılığı yoluyla kolayca kredi başvurusu yapabilirsiniz ya da atmlerden başvuru yapabilirsiniz. Bir diğer yol SMS ile başvuru eğer müşteri değilseniz iş bankası şubelerine giderek başvuruda bulunabilirsiniz. Bu İmkanlar sayesinde vatandaşlar bi nebze olsun ekonomik olarak rahatlayacak.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP