DOLAR

32,5960

0.36%
EURO

34,8722

0.38%
ALTIN(gr)

2.497,18

0,53%
BİST 100

%
Bankalar Arası Rekabette Son Noktaya Gelindi 184 TL Ödemeli Taksit İmkanı Herkesi Şaşırttı
  • Finans 365
  • Gündem
  • Bankalar Arası Rekabette Son Noktaya Gelindi 184 TL Ödemeli Taksit İmkanı Herkesi Şaşırttı

Bankalar Arası Rekabette Son Noktaya Gelindi 184 TL Ödemeli Taksit İmkanı Herkesi Şaşırttı

Bankalar arasında devam eden faiz oranı vade imkanları rekabetine QNB Bankası da katıldı.184 TL ödemeli taksitlendirmelerin olacağı belirtildi. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:29
Bankalar Arası Rekabette Son Noktaya Gelindi 184 TL Ödemeli Taksit İmkanı Herkesi Şaşırttı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Verilen kredide 3 ay ödeme alınmayacağı da edinilen bilgiler arasında. Binlerce vatandaşın yüzünü güldürecek olan kredi kampanyasına başvuruların en kısa zamanda başlayacağı belirtildi. Ekonomide işlerin zorlaşması sonucu vatandaş da sıkıntı yaşıyor. Yaşanan sıkıntıların önüne geçmek adına her banka kredi kampanyası paylaşıyor. Merkez Bankasının faizleri düşürün kararınınardından hem kamu bankaları hem özel bankalar faiz oranlarını ciddi olarakdüşürdü. Bu düşüşün ardından kredi alan vatandaşların sayısında hayli artış yaşandı. QNB Bank düşük faizoranlarının yanı sıra taksit seçeneği ile de vatandaşı memnun etti. 184 TL taksitlendirme seçeneği ile vatandaşın bütçesi zorlanmamış olacak. Faiz oranlarının da %1.35 olacağı eklendi.

Teminata Lüzum Olmadan Başvuru Alınacak

3 ay ertelemeninardındangerçekleşecek olan 184 TL taksitlendirme özellikle esnafların çok işine yarayacak. Bu şekilde hem iş yerlerini eski forma sokabilecekler hem de ödemeleri rahatça gerçekleştirebilecekler. Krediden faydalanmak için gereken belgelerise TC kimlik numarasının basılı olduğu kimlik kartı, pasaport, geliri belgeleyen evraklar, ikamet edilen yere ait su, doğalgaz faturalarına ek olarak bankanın isteyeceği diğer evraklar olarak belirtildi. Dosya masrafları için de açıklamada buluna banka 25 TL olarak ücretlendirme yapacaklar. 25 TL ödemeyle beraber banka kredi işlemlerinin her aşamasındasizinle beraber olacak. Başvurularışubelerden yapabileceğiniz gibi online şekilde de yapmanız mümkün. Kefile ya da teminata gerek olmadan kredi çekilebilecek.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP