DOLAR

32,5038

0.08%
EURO

34,7826

-0.12%
ALTIN(gr)

2.496,26

0,50%
BİST 100

%
Bankalar Birliği Kesenin Ağzını Açtı Milyonlarca Lira Kredi Verilecek

Bankalar Birliği Kesenin Ağzını Açtı Milyonlarca Lira Kredi Verilecek

Türkiye Bankalar Birliği pandemi, sebebiyle bir çalışma tertip etti. Buna göre birçok banka vatandaşa 1 yıl geri ödemesiz 48 ay vadeli kredi verecek. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:19
Bankalar Birliği Kesenin Ağzını Açtı Milyonlarca Lira Kredi Verilecek
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yapılan açıklamaya göre Türkiye Bankalar Birliği( TBB) vatandaşların lehine inanılmaz bir kampanya başlattı. Buna göre çeşitli faiz değerleri ve esnek ödeme seçenekleriyle binlerce vatandaşın nakit ihtiyacı karşılanmış olacak. Kredi limitleri hakkında net bir bilgi verilemezken vatandaşın bu noktada serbest bırakılacağı düşünülüyor. Pandemi sebebiyle iş bulamayan vatandaşlar kredi çekerek ihtiyaçlarını karşılayabiliyor. Kredi çekme işlemini kolaylaştırmak adına bankalarla işbirliği yapan TBB vatandaşa rahat nefes aldırmayı amaçlıyor. Bankalar ortak kredi verse de her banka kendi başvuru sistemini iletecek. Bundan dolayı hangi bankadan kredi alacaksanız o bankanın sitesini dikkatle incelemeniz gerekli.

Birçok Banka Onay Verdi

Vakıf Bank, iş Bankası, Ziraat Bankası, ING Bank gibi bankalar başta olmak üzere tüm kamu bankaları ve birçok özel banka vatandaşlar için kredi verecek. Verilecek kredinin geri ödemesi ilk 1 sene istenmeyecek. Bu yüzden vatandaşlar bu kampanyadan diledikleri gibi yararlanabilir. Buna ek olarak 48 ay taksitlendirme seçeneği olması kredi başvurusunu artıracak. Milyonlarca kilimin bu kredi kapmayasından yararlanması bekleniyor. Başvurular bankaların kendi usullerine göre olacak. Bundan dolayı bankaların siteleri dikkatle takip edilmeli ve istenen evrakları dikkatle doldurulmalıdır. Usuller farklı olsa da alternatifler ortak oluşturuldu. Buna göre ilgili bankaların şubelerine gidebilir ve banka çalışanlarına danışarak kredi alabilirsiniz. Ayrıca mobil şekilde de kredi başvuru oluşturabilirsiniz. ATM’lerden de başvuru oluşturmak yeni dönemde mümkün olacak.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP