DOLAR

32,3402

0.18%
EURO

35,1250

-0.18%
ALTIN(gr)

2.234,67

-0,38%
BİST 100

%
Bankalar Böyle Başvuru Görmedi Ziraat Bankası Tarih Yazdı

Bankalar Böyle Başvuru Görmedi Ziraat Bankası Tarih Yazdı

Vatandaşlar pandemi sürecinde en çok ihtiyaç, konut ve taşıt kredisi arayışına girdi. Ziraat Bankası ise bu durumu bildiğinden inanılmaz bir kredi kampanyası paylaştı. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:29
Bankalar Böyle Başvuru Görmedi Ziraat Bankası Tarih Yazdı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Taşıt almak isteyen vatandaşlar fiyatları görünce hayrete düşüyor. Artan dolar kurları sıfır arabaların fiyatlarını artırdığı gibi ikinci el araçların da fiyatlarını arttırmış durumda. 2. el pazarlarına giden vatandaşlar elleri boş dönüyor. Ziraat Bankası vatandaşın araba ihtiyacına çözüm bulacak bir kredi kampanyası ile gündem oturdu. Sıfırın altında faiz oranları ve esnek vade seçenekleriyle birlikte vatandaşlar istedikleri aracı kolayca alabilecek. Aynı faiz oranları konut kredilerine de yansıtılacak. Banka taşıt ve konut kredileri için ayrı ayrı çalışma yaptıklarını duyurdu. Vatandaşlar ise şimdiden bankaya başvuru yapmaya başladı. Taşıt kredisi için öngörülen faiz oranı %0.49 olarak belirtilirken konut için bu oran %0.64 olarak belirlendi.

Yeni Markaların Eklenmesi Gündemde

Banka taşıt kredisi için farklı açıklamalarda bulunmaya devam etti. Buna göre verilecek olan kredi belli başlı araç markaları için geçerli olacak. BMW, Ford, GAZ, Güleryüz, ISIZU, KARSAN, Mercedes, OTOKAR olarak belirlenen firmalara daha başka firmaların da eklenmesi söz konusu olacak. Her bütçeye uygun araç firmaları ve markaları ile anlaşmaya varılması gündemde. Bu sayede vatandaş zorlu pandemi koşullarında araç alabilecek ve her yere kolaylıkla ulaşım sağlayabilecek. Sıfır araç ya da 2. el araçlar farklı değerlendirilemeyecek. Kredi almak isteyen vatandaşlar her iki kategoride de aynı faiz oranı ve vade seçenekleri ile kredi alabilecek. Kredi başvuruları için istenecek belgeler daha açıklanmadı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP