DOLAR

32,4900

-0.17%
EURO

34,9553

0.31%
ALTIN(gr)

2.430,23

0,30%
BİST 100

%
Bankalar Emeklinin Peşine Düştü! Paranın Musluğunu Emekliye Açtılar!
  • Finans 365
  • Gündem
  • Bankalar Emeklinin Peşine Düştü! Paranın Musluğunu Emekliye Açtılar!

Bankalar Emeklinin Peşine Düştü! Paranın Musluğunu Emekliye Açtılar!

Bankaların emekli maaşlarına verdiği promosyonlar zirve yaptı. Özellikle özel bankacılık hizmeti veren kurumlar emekli maaşlarını bankalarına getiren müşterilerine bin liraya kadar promosyon vermeye başladı. Bankalar promosyon ödemesi yanında otomatik fatura ödeme talimatı veren emeklilere nakit para ödülü veriyor. İşte bankaların güncel emeklilik maaşı promosyonları ve nakit katkıları.

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:11
Bankalar Emeklinin Peşine Düştü! Paranın Musluğunu Emekliye Açtılar!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Emekliler için müjdeler peş peşe gelmeye başladı. Bankalar emekli maaşlarına verilen promosyon tutarını açıkladı mı? Daha önce emeklilere 300-375 ve 450 lira olmak üzere promosyon veren bankaların yeni promosyon teklifi ne olacak? İşte emeklilerin maaşlarını artırmak için yapması gerekenler ve yeni zamlar.

Bankalar emekli maaşlarını kendi bankalarında almaları için emeklilere maaşları 1000 liraya kadar olanlara 300 tl, emekli maaşları 2000 liraya kadar olanlara 375 lira ve emekli maaşı 2 bin liranın üzerinde olan kişilere üç yıl boyunca emekli maaşlarını bankadan almalı taahhüdüne bulunmaları halinde 450 lira promosyon vermekteydi.

Bu yıl bankaların promosyonlarını artırmaları ve en düşük emekli maaşına 500 lira promosyon verilmesi gündemde. Peki bankalar emeklilere ne gibi promosyon ve nakit para veriyor.

Bankaların bir çoğu emekli maaşlarını kendi bankalarından almaları karşılığında emeklilere 450 liraya kadar promosyon almalarının yanında ücretsiz havale ve eft yıllık hesap işletim ücreti almamak ve otomatik ödeme talimatına artı nakit promosyon veriyor. Bankaların emeklilere promosyon dışında verdiği ödül ve katkılar bin liraya kadar ulaşabiliyor.

Özellikle kamu bankalarının dışındaki özel bankalar emekli maaşlarını kendi bünyelerinden ödenmesi için emeklilere çok cazip imkanlar ile kredi ve bankacılık hizmeti sunuyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP