DOLAR

32,3675

0.14%
EURO

34,9887

-0.27%
ALTIN(gr)

2.324,02

0,21%
BİST 100

%
Bankalar Kıyasıya İhtiyaç Kredisi Yarışına Girdi!

Bankalar Kıyasıya İhtiyaç Kredisi Yarışına Girdi!

Akbank müşterileri için verilen kredi paketlerinin yanında Akbank mobil ya da Akbank internet sitesi aracılığı ile 40 bin TL ye varan ihtiyaç kredisi olanaklarını sunmaya devam ediyor. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:41
Bankalar Kıyasıya İhtiyaç Kredisi Yarışına Girdi!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Her işlem bir tık ile olacak. Başvurusunu yapan bireyler onay aldıktan sonra anında paraları hesaplarına yatırılacak. İşte Akbank bünyesinde verilen büyük fırsat. Akbank’ın müjdelediği ve tam 40 bin TL ye kadar üç ay ertelemeli kredi olanaklarında imza şartı da gerekmiyor. Anlık olarak başvuru onayının sonrasında belirtilen kredi kampanyaları Akbank müşterilerine veriliyor. Sadece onlarla sınırlı kalmak istemedikleri için Akbank ile çalışma fırsatı olmayan ve ilk defa bankadan ihtiyaç kredisine başvuruda bulunmak isteyen vatandaşlarda bu fırsattan yararlanma hakkına sahip olabilecek.

Tam Üç Ay Ertelemeli 40 Bin TL’ye Varan Kredi Fırsatları

Akbank bünyesinde verilen ihtiyaç kredisi desteği ile vatandaşlar tam 40 bin TL ye varan kredi olanaklarını kullanacak. Şubesiz kredi kullanma imkânları verilirken bir de üç ay erteleme olanağı sunulacak.

Akbank internet sitesi ya da mobil uygulamaları üzerinden kredi başvuruları alanında yeni kredi başvuru linklerine tıklayabilir, kişilere özel olarak verilen imkânlar ile başvurularınızı oluşturabilirsiniz. Başvuruları olumlu cevaplanan bireyler 40 bin TL ye varan kredi olanaklarını ananında hesaplarında görebilecekler.

Kredi üzerinde sadece yüzde 1.47 faiz oranları uygulanacak. Evden oturdukları yerden başvuruda bulunacakları için bu zorlu günlerde kredi başvurusu için bankaya gitmek durumunda kalmayacaklar.

36 ay vadeli 40 bin TL kredi hesaplaması

Akbank bünyesinde verilen kredi paketi ile tam 36 ay vadeli olarak, 40 bin TL ye kadar kredi olanakları elde edilecek. Yüzde 1.47 faiz oranları uygulanacak kredi kapsamında bankadan 40 bin TL alan vatandaş, aylık olarak 1,1510 TL geri ödeme yapacak. Ödemelerin sonunda 40 bin TL ye karşılık olarak da 54 bin 586 TL ödeme yapmış olacak.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP