DOLAR

32,3225

0.21%
EURO

35,1344

-0.01%
ALTIN(gr)

2.299,38

0,98%
BİST 100

%
Bankalar Kredi Yarışına Girdi, ING Bank Ne Kadarlık Kredi Veriyor?

Bankalar Kredi Yarışına Girdi, ING Bank Ne Kadarlık Kredi Veriyor?

ING Bank son 5 yılın en büyük kampanyalarından birini müşterilerine sundu, yeni kampanyası ile beraber 3 ay erteleme ile aylık 74 Tl taksit tutarı içeren kredi alınabilecek. İşte tüm detayları…

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:08
Bankalar Kredi Yarışına Girdi, ING Bank Ne Kadarlık Kredi Veriyor?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

ING Bank son 5 yılın en iyi kampanyalarından biri ile geldi, bu kapsamda 3 ay ertelemeli ve 74 Tl taksitle herkes kredi sahibi olabilecek. Üstelik başvuru için şubeye gitmeye de gerek yok, internet üzerinde de yapılabiliyor.

3 ay erteleme imkanı sunan kredi kısa süre önce duyurulmuştu, internet üzerinden, mobil bankacılık veya müşteri hizmetleri aracılığı ile başvuru yapılabiliyor. Ancak bazı şartlar aranıyor, bunlardan biri başvuru yapacak olan kişilerin en az 3 aylık bir sigortalarının olması gerekiyor. Ayrıca kredi notu da çok önemlidir, riskli seviyede olmamalıdır. Bu şartlar kabul edilirse 36 ay vadeli krediden yararlanabilirler.

Başvuru Belgeleri Nelerdir?

  • Başvuru yapacak kişilerin Türkiye Cumhuriyeti kimlik kartı, sürücü belgesi, pasaport ya da Oturma izni belgesi sunması
  • Başvuru sahibi adına son 3 aya ait olan ikametgah belgesi
  • Emekliler, tüzel kişiler ve çalışanlar için de gelir belgesi istenilmektedir.

ING Banka’sı düşük taksitli kredi başvuru ekranı ise başvurularını internet üzerinden yapacak olan kişilerin açması gereken ekrandır. Başvuru esnasında kişiler sadece kimlik bilgilerini bilse yeterli olacaktır, diğer belgeler sadece şubeye gidip başvuru yapacak olan kişiler için geçerlidir. Detaylı ödeme planına ING Bank sitesinden bakabilirsiniz, ay, taksit, ana para, faiz ve bakiye tutarları detaylı bir şekilde yazmaktadır. Sizde bu krediden yararlanabilirsiniz.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP