Bankaların 0.98 Faiz Oranıyla Konut Kredisi Sağladığı Projeler
  • Finans 365
  • Kredi
  • Bankaların 0.98 Faiz Oranıyla Konut Kredisi Sağladığı Projeler

Bankaların 0.98 Faiz Oranıyla Konut Kredisi Sağladığı Projeler

Bankalar tarafından yüzde 0.98 faiz oranıyla konut kredisi sağladığı projeler, bu projeleri sağlayan bankalar ve detayları haberimizde.

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:39
Bankaların 0.98 Faiz Oranıyla Konut Kredisi Sağladığı Projeler
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatırlanacağı üzere 2018 yılının son günlerinde ve Ocak ayının başlarında bazı bankalardan peşpeşe konut kredisine dair indirim haberleri gelmişti. Bankalar tarafından sağlanan bu krediye dair detaylar ise sonradan ortaya çıktı.

Bu kapsamda bankalar tarafından sağlanan bu kredilerin yalnızca bankanın anlaşmalı olduğu projelerde geçerli olduğu bilgisi vatandaşları hayal kırıklığına uğratsa da bu kredi imkanı araştırılan konular arasında bulunuyor.

Finans365.com olarak bizlerde bankaların sağladığı bu kredi imkanına dair ayrıntıları ve bu projeye dahil olan tüm bankaların listesini açıklıyoruz. İşte yüzde 0.98 faiz oranıyla çeşitli bankalar tarafından sunulan konut kredisi kampanyasına dair tüm bilinmesi gerekenler;

0.98 FAİZ ORANIYLA KONUT KREDİSİ VEREN BANKALAR

Bankalar tarafından sağlanan 0.98 faiz oranıyla konut kredisi kampanyaları devam ediyor. Özellikle konut kredisi faiz oranlarının yüzde 1.89 seviyelerinde olması bu projeleri ön plana çıkarıyor. Bu kapsamda bu projelerden faydalanmak isteyen vatandaşlar için anlaşmalı konut kredisi sağlayan bankalar arasında; ” Ziraat Bankası, Vakıfbanki Halkbank, Vakıf Katılım, Ziraat Bankası, İş Bankası, Kuveyt Türk Katılım Bankası” bulunuyor.

Projelerin ne zamana kadar devam edeceği konusunda yapılan açıklamalarda ise 2 ay süresi ön plana çıkıyor.

Kredi Haberlerinden anında haberdar olmak için.

Andorid uygulamamız için TIKLAYINIZ

İOS uygulamamız için TIKLAYINIZ

Facebook Sayfamız için TIKLAYINIZ

Haber Kaynağı: Finans365.com

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP