DOLAR

32,5697

0.08%
EURO

35,0388

0.4%
ALTIN(gr)

2.426,46

0,15%
BİST 100

%
Bankaların Kararı Vatandaşı Sevindirdi Ödemeler En Son Ne Zaman Olacak?

Bankaların Kararı Vatandaşı Sevindirdi Ödemeler En Son Ne Zaman Olacak?

Yaşanan zorlu süreci dikkate alan bankalar yeni kredi kampanyaları oluşturmaya devam ediyor. Bu kampanyalar oluşturulurken düşük faizle beraber esnek ödeme seçenekleri de göze çarpıyor. Son yapılan açıklamalara göre bankaların 3 ay sonra ödeme alacağı duyuruldu. Bu sayede vatandaşlar krediden hemen sonra ödeme yapmayacak ve ekonomik durumlarını düzeltmeleri beklenecek. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 20:59
Bankaların Kararı Vatandaşı Sevindirdi Ödemeler En Son Ne Zaman Olacak?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Geri Ödemeler 3 Aya Ertelendi

Pandemiyle beraber birçok vatandaş işsiz kalırken bir kısım vatandaş da ücretsiz izne ayrılmak zorunda kaldı. Maddi anlamda sıkıntıları beraberinde getiren bu durum için bankalar çözüm üretmeye devam ediyor. Bu sebeple kredi alan vatandaşlar ödemeye alınan tarihten sonraki 3 ay için ödeme planı oluşturacak. Birçok banka uygulamayı bu şekilde yapacak. Diğer bankalardan ise net bir açıklama gelmedi. Düşük faiz oranları ise her kredi seçeneğinde güncellenecek.

3 ay geri ödemesiz kredi veren bankalardan biri TEB olacak. TEB %1.25 oranında faiz uygulayacak. Faiz oranları belirlenirken kişilerin kredi puanları da göz önünde bulundurulacak. TEB’den kredi almak isteyen vatandaşlar şubelere gidebilir ve online şekilde işlem başlatabilir. Bir diğer banka ise Yapı Kredi Banaksı. SMS ile 100.000 TL’ye varan ihtiyaç kredisi talebinde bulunabilirsiniz. 36 aya kadar vade seçeneği sunan banka kredi faiz oranlarını ise talep edilen tutara göre belirleyecek. 10 bin TL’ye kadar olan kredi için %2.11faiz oranı uygulanacakken 50 bin TL’ye kadar ise %1.93 faiz oranı uygulanacak. İş Bankası kredi faiz oranı için tek bir yüzde belirledi. Buna göre kredilerin tümüne %1.40 oranında faiz uygulanacak.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP