Bankaların Ocak Ayı Sonu İhtiyaç Kredisi Kampanyaları
  • Finans 365
  • Kredi
  • Bankaların Ocak Ayı Sonu İhtiyaç Kredisi Kampanyaları

Bankaların Ocak Ayı Sonu İhtiyaç Kredisi Kampanyaları

Bankaların Ocak ayı sonunda yapmış oldukları ihtiyaç kredisi kampanyaları ve güncel kredi faiz oranlarını haberimizde aktarıyoruz.

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:25
Bankaların Ocak Ayı Sonu İhtiyaç Kredisi Kampanyaları
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bankaların ihtiyaç kredisi kampanyalarında indirimler yapılıyor. Bu kapsamda sağlanan vatandaşların kullanımına sunulan ihtiyaç kredisi kampanyalarını siz okuyucularımıza sunuyoruz.

BANKALARIN İHTİYAÇ KREDİSİ KAMPANYALARI

Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank tarafından başlatılan kredi kartı borç kapatma kredi kampanyalarının ardından bazı bankalarda ihtiyaç kredilerinde indirime gittiklerini duyurdular. Çoğu banka kredi faiz oranlarını yüzde 2’nin üzerinde tutmaya devam ederken bazıları ise yüzde kredi kampanyaları ile bu oranı yüzde 1.94 seviyesine kadar indirdiler.

Bu çerçevede Finans365.com olarak sizlere 15 Bin TL İhtiyaç Kredisini 12 ay vade ile yüzde kaç faiz oranıyla alabilirsiniz, bunu araştırdık. İşte bankaların kredi faiz oranları.

Kredi kartı borç kapatma kredisi kampanyaları; Vakıfbank Bireysel Kredi Kartı Ödeme Kolaylığı Kampanyası ile bu kredi yüzde 1.10 faiz oranıyla alınabiliyor. Ziraat Bankası Birleştiren İhtiyaç Kredisi yüzde 1.10 ve Halk Destek Kredisi yüzde 1.10.

İhtiyaç Kredisi Kampanyaları; TEB ihtiyaç kredisi faiz oranı yüzde 1.99, İNG Bank ihtiyaç kredisi faiz oranı yüzde 1.99, Vakıfbank İhtiyaç Kredisi faiz oranı yüzde 1.94, Ziraat Bankası ihtiyaç kredisi faiz oranı yüzde 1.95.

Kredi Haberlerinden anında haberdar olmak için.

Andorid uygulamamız için TIKLAYINIZ

İOS uygulamamız için TIKLAYINIZ

Facebook Sayfamız için TIKLAYINIZ

Haber Kaynağı: Finans365.com

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP