Başbakan Binali Yıldırım Cam Filminde Son Sözü Söyleyecek

Başbakan Binali Yıldırım Cam Filminde Son Sözü Söyleyecek

Düzcespor’la ilgili olarak Düzce Valiliği ve Düzce Belediyesinin düzenlediği toplantıya katılan Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, gündemden düşmeyen cam filmi yasağına ilişkin açıklamalarda bulundu. Bakan Faruk Özlü, cam filmi için çalışmaların devam ettiğini belirterek, bu konuda son sözü Başbakan Binali Yıldırım'ın söyleyeceğini kaydetti.

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:38
Başbakan Binali Yıldırım Cam Filminde Son Sözü Söyleyecek
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Gündemde yer alan cam filmi yasağına ilişkin yeni bir açıklama geldi. Günlerce tartışılan cam filmi yasağına ilişkin bir çözüm henüz gelmedi. Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, cam filmi için çalışmaların devam ettiğini belirterek, bu konuda son sözü Başbakan Binali Yıldırım’ın söyleyeceğini kaydetti.

Başbakana Sunulacak

Düzcespor’la ilgili olarak Düzce Valiliği ve Düzce Belediyesinin düzenlediği toplantıya katılan Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, gündemden düşmeyen cam filmi yasağına ilişkin açıklamalarda bulundu. Çokça tartışılan cam filmine ilişkin açıklamada bulunan Bakan Özlü, İçişleri Bakanlığı ile çalışma yaptıklarını belirterek, söz konusu çalışmanın Başbakan Binali Yıldırım’a sunulacağını açıkladı.

Cam Filmi Neticelendirilecek

Bakan Özlü yapmış olduğu açıklamasında, cam filmi ile ilgili İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu ile birlikte bir çalışma yaptıklarını belirterek, çalışma sonrasında bir çözüm önerisinin ortaya konulduğunu aktardı. Ortaya çıkan önerinin Başbakan Binali Yıldırım’a sunulacağını belirten Özlü, Başbakan Yıldırım’ın talimatı doğrultusunda cam filmi konusunun neticeye ulaşacağını ifade etti. Bakan Özlü: “Başbakanımıza arz aşamasındayız” sözlerine yer verdi.

Güncel ve sondakika ekonomi haberlerinden anlık olarak haberdar olmak için uygulamamızıindirin:

Finans365Android uygulama için TIKLAYIN

Finans365IOS uygulama için TIKLAYIN

finans365.com

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP