DOLAR

32,3382

0.17%
EURO

35,1860

-0.05%
ALTIN(gr)

2.244,09

0,04%
BİST 100

%
Başkandan Sondakika Kanal İstanbul Açıklaması, “Yanlış Bir Karar”
  • Finans 365
  • Finans
  • Başkandan Sondakika Kanal İstanbul Açıklaması, “Yanlış Bir Karar”

Başkandan Sondakika Kanal İstanbul Açıklaması, “Yanlış Bir Karar”

Kanal İstanbul ile ilgili İstanbullu vatandaşlar son dakika gelişmelerini ve haberleri dikkat takip ediyor. Özellikle bölgede yatırım yapan ve bölgede yaşayan insanlar Kanal İstanbul ile ilgili tüm ayrıntıları takip ediyor. Yüzyılın projesi ile ilgili son dakika gelişmesi yaşandı. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu Kanal İstanbul için sessizliğini bozdu. İşte Ekrem İmamoğlu’nun Kanal İstanbul açıklaması.

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:29
Başkandan Sondakika Kanal İstanbul Açıklaması, “Yanlış Bir Karar”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Projenin açıklandığı ilk günden itibaren vatandaşın merakla beklediği asrın projesi olan Kanal İstanbul için İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’ndan kötü haber geldi. Büyük yatırımların ve beklentilerin olduğu projede ihale bir türlü yapılamazken vatandaş her fırsatta Kanal İstanbul ile ilgili haber ve gelişmeyi yakından takip ediyordu.

Özellikle 31 mart seçimlerinden sonra Kanal İstanbul’un akıbeti ne olacak? Soruları vatandaş tarafından sıkça sorulmuştu. Bu yıl ihalesinin yapılması beklenen proje için çok önemli bir gelişme yaşandı. Kanal İstanbul’un daha önce ne zaman başlayacağı ile ilgili bakanlar ve bazı iş adamları 2019 yılının son çeyreğini işaret ederken İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’n dan şok açıklama geldi.

İmamoğlu katıldığı bir televizyon programında Kanal İstanbul projesinin, İstanbul’un doğasına ve dokusuna aykırı bulduğunu belirterek proje için görüşünü bildirdi. İBB Başkanının bu söylemleri yatırımcı ve vatandaş tarafından üzüntüyle karşılandı. Vatandaşın Kanal İstanbul ve çevresi için beklentileri İBB Başkanının tavrı ile umutsuzluğa düştü zira vatandaş tarafından proje çevresini alt yapıları ve çevredeki gerekli olan imar planları İBB tarafından hazırlanacak. Başkanın bu tavrı Kanal İstanbul çevresinde yatırım yapan ve yapmak isteyen yatırımcıların umutlarını kırmış gibi görünüyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP