Başvuran Herkese 1000 Liralık Sosyal Destek Verilecek! Sosyal Desteklerle İlgili Açıklama Geldi

Başvuran Herkese 1000 Liralık Sosyal Destek Verilecek! Sosyal Desteklerle İlgili Açıklama Geldi

Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından vatandaşlara 1000 liralık sosyal destek sağlanmakta, vatandaşların ekonomik olarak biraz olsun rahatlamasını sağlayan bu desteklerle ilgili yeni bir açıklama daha geldi. Vatandaşlar açıklamayı merak ediyor, kimler sosyal destekten yararlanabilir? Konuyla ilgili tüm detaylar haberimizde…

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:32
Başvuran Herkese 1000 Liralık Sosyal Destek Verilecek! Sosyal Desteklerle İlgili Açıklama Geldi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yeni tip koronavirüs nedeniyle vatandaşların ekonomisi büyük ölçüde olumsuz etkilendi, vatandaşın maddi sıkıntılarına devlet destekli yardımlar merhem oldu. Koronavirüs nedeniyle başvuran vatandaşlara 1000 liralık maddi destek sağlanmakta. Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk bin liralık maddi destek ödemeleri ile ilgili yeni bir açıklamada bulundu. Koronavirüs’ün vatandaşa yaşattığı bu zorlu dönemde vatandaşa ödemeler yapılmaya devam ediyor.

Yeni tip koronavirüs pandemi dönemi sonrası ilk iki fazlık dönemde ihtilaç sahibi vatandaşlara yani 4 milyon haneye 1000 liralık destek sağlandı, üçüncü faz ödemeleri için başvurular e-devlet üzerinden başladı. Üçüncü faz ödemeleri e-devlet başvurusu sonrası ödenmeye başlayacak. İşsiz kalan vatandaşlar ya da düzenli bir gelire sahip olmayan vatandaşlar bu sosyal destek yardımına başvurabilecek. Sosyal destek yardımları için nasıl başvuru yapılır, başvuru şartları nedir merak ediliyor.

Yardım Başvurusu Nasıl Yapılır?

Bin liralık sosyal destek programına başvurular nasıl yapılır vatandaşlar merak ediyor, üçüncü faz ödemeleri için başvurular başladı. Başvurular T.C kimlik numarasının son hanesine göre yapılmakta.

  • Sonu 0 olanlar Pazartesi günü
  • Sonu 2 olanlar Salı günü
  • Sonu 4 olanlar Çarşamba günü
  • Sonu 6 olanlar Perşembe günü
  • Sonu 8 olanlar Cuma günü

Başvurularını yapabilecekler, cumartesi ve Pazar günleri sınırlama olmadan herkes başvuru yapabilecek.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP