DOLAR

32,3625

0.11%
EURO

34,9699

-0.32%
ALTIN(gr)

2.324,30

0,22%
BİST 100

%
Başvuranlara Paraları İade! 2600 İçin Başvurular Başladı.
  • Finans 365
  • Finans
  • Başvuranlara Paraları İade! 2600 İçin Başvurular Başladı.

Başvuranlara Paraları İade! 2600 İçin Başvurular Başladı.

Yüz binleri ilgilendiren haberler geliyor. Başvuru yapanların paraları iade edilecek. Şu an bu durumda olan yüzlerce kişi bulunuyor. Yazılı olarak başvurularınızı yapın. Dilekçe ile birlikte başvuru yapanlar para iadesi alacaklar. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:42
Başvuranlara Paraları İade! 2600 İçin Başvurular Başladı.
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İzmir sınırlarında yaşayan ve bu pandemi salgınından dolayı özel okullarına kayıtlar esnasında servis, yemek, kırtasiye için ücret ödemesi gerçekleştiren veliler İzmir Tüketici Hakem Heyetleri taraflarında hazırlanmış olan raporlar ile beraber yatırmış oldukları tutarın bir kısmı da olsa geri ödemesini alabilecekler. Av. Salih Emrah Ertan pandemi süreçlerinin içinde ve beraberinde eğitime ara vererek uzaktan eğitime geçmiş olan özel okullardan haklarını aramakta olan vatandaşlardan çok kişiye iadelerin gerçekleştiğini söyledi. pandemi sürecinde özel okulların da uzaktan eğitimlere geçmelerinin ardından öğrencilerin başarı oranları düştü. Bu zamanda da bu yüzden okullar ve veliler karşı karşıya geldiler. Okullara yatırılmış olan yemek, seviş ve kırtasiye masrafları için de ödeme yapan veliler 2020 yılında ödeme yapmış oldukları miktarın en azından bir kısmını almayı istiyor. Av. Ertan ‘’ Bu konu için ilk olarak bilirkişi raporu hazırlattık. Muhasebeci, eğitimci ve hukukçudan meydana gelmekte olan heyet, bu anda okulların gelir gider tabloları için vermiş oldukları eğitimin kalite ve içeriğini inceleme sürecine girdi. Pandemi öncesi ve pandemi içerisinde verilmeye başlanmış olan eğitim arasında meydana gelmiş olan farklarına göre okullar tasarruf sağladığı ortaya çıktı. Bunlardan yola çıkarak servis ve yemek masraflarını hala aileye vermemiş olanlara ile yüz yüze kaldık.’’ sözlerine yer verdi.

Her Ay İçin 40 Dosya

Bu güne kadar ödenmiş olan 10 bin TL için okul yüzde 30 tasarruf yapmış ise bu ödemelerin 3 bin lira iadesine karar verdik. Her okul için farklılık göstermekte. Yemek ücretinin yanında servis ücretinin de iade edilme şartı bulunuyor. Bu ödemeleri eğer sizde istiyorsanız ilçe ya da il tüketici kısmında yer almakta olan hakem heyetlerine başvuru da bulunup e-devlet üzerlerinden verilmiş olan sözleşme dekontları taratıp başvurularını yapma hakkındadırlar.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP