DOLAR

32,3900

0.2%
EURO

35,0911

-0.04%
ALTIN(gr)

2.324,30

0,22%
BİST 100

%
Başvurular İçin Tarih Verildi Ödeme Kervanına Onlar da Katılacak
  • Finans 365
  • Finans
  • Başvurular İçin Tarih Verildi Ödeme Kervanına Onlar da Katılacak

Başvurular İçin Tarih Verildi Ödeme Kervanına Onlar da Katılacak

Devletten destek alacak olan vatandaşların gözü başvuru ekranlarında. Başvuru tarihlerini kimse kaçırmak istemiyor. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:14
Başvurular İçin Tarih Verildi Ödeme Kervanına Onlar da Katılacak
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Devlet pandeminin başından sonuna kadar inanılmaz destek programlarıyla vatandaşın karşısına çıktı. Yaşanan zorlu ekonomik süreci devletin destekleri ile atlatan vatandaşların sayısı nekredeyse milyonları buldu. Devlet daha fazla destek ödemesi yaparak vatandaşların sırtındaki yükleri daha da alacağını açıklayarak gündeme bomba gibi düştü. Gencinden yaşlısına kadar herkese ödeme veren devletin yeni hedefi se spesifik çalışmalar yaparak her haneye giriş yapabilmek. Herkese hitap etmek gibi bir derdi olan devletin özellikle pandemi sürecinde kimsenin boynunu bükmeyeceği kesin. Bu bağlamda ilk etapta pandemi destek ödemeleri ivme kazandıran velet pandemi destek ödemelerinin başvurularını almaya başlayacak. Hızlı şekilde başvuru yapılmasını sağlayacak olan devlet başvuruları hızlı şekilde değerlendirmeyi umut ediyor.

Süreler Kararlaştırılmadı

Vatandaşlara hızlı şekilde cevap verme kısmını çok önemseyen devlet bu şekilde herksin cebini para ile doldurtacak. Bayrama sayılı gümler kalmışken vatandaşların incitmeyecek olan yetkiler ödemeleri hızlı bir şekilde gerçekleşecek. Başvuruların alınıp değerlendirilmesi ile beraber ödemeleri daha önceden başvuru yapıp ödeme alan vatandaşlarla birleştirmeyi düşünüyor. Bu şekilde ödemeler parça parça yapılamayacak ve vatandaşın başta olmak üzere devletin de kafası karışmamış olacak. Ödemelerin ardına vatandaşların itiraz hakkı olacak olası bir aksaklık olduğu taktirde başta E Devlet olmak üzere devletin değişik kurumlarına itiraz etme hakkı bulunuyor. Ödemesini teknik sebeplerden dolayı alamayan vatandaşların ise başvuru merci PTT olacak. Ek olarak ödemelerin 3 aylık sürelerle yapılması konusunda fikir değişikliği yok ilerleyen günlerde bu sürenin uzatılması konuşulacak.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP