DOLAR

32,5034

-0.12%
EURO

34,9650

0.34%
ALTIN(gr)

2.427,46

0,19%
BİST 100

%
Beklenen Faizsiz Kredi Müjdesi Geldi Hem de 3 Ay Erteleme Kararıyla
  • Finans 365
  • Gündem
  • Beklenen Faizsiz Kredi Müjdesi Geldi Hem de 3 Ay Erteleme Kararıyla

Beklenen Faizsiz Kredi Müjdesi Geldi Hem de 3 Ay Erteleme Kararıyla

Birçok işi tarafından merak edilen faizsiz kredi sonunda geldi. Pandemi sürecinde vatandaş çok büyük maddi zararlar aldı. Bu yüzden vatandaşlara destek sağlanması için paketler oluşturuluyor. Bu paketlerden biri de kredidir. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:50
Beklenen Faizsiz Kredi Müjdesi Geldi Hem de 3 Ay Erteleme Kararıyla
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Faizsiz kredi almanın bazı şartları bulunmaktadır. Kredi alma şansına sahip olan kişiler aynı zamanda bu krediyi 3 ay erteleme hakkına sahiptirler. Önceki günlerde bu haber birçok kişinin merak konusu olmuştu. Bu yüzden detaylı araştırmalar yapılıyordu. Bu imkândan yararlanmak isteyen vatandaşların şartlara da uyması gerekmektedir. Ayrıca resmi gazetede de yer olan ayrıntılı yazılar içerisinde vatandaşın maddi olarak daha rahatlaması amaçlanmaktadır. Tarım kredi kooperatifleri için de pandemi içerisinde birçok destek oluşturulmuştur. Bu destekler sayesinde hayvancılıkta birçok eksiğin giderilmesi amaçlanmıştır. Kısa süre içinde hayvan yemleri içinde bazı destekler de veriliyor. Devlet tarafından koşullara uyan bu vatandaşlara faizsiz ve 3 ay ertelemeli kredi veriliyor. Bu sayede maddi olarak da daha rahat ediyorlar.

Devletten 3 Ay Erteleme Avantajı

Vatandaşlara yapılmakta olan destekler, ülke ekonomisini ayakta tutacak olan koşullar sunuluyor. Kredi alan vatandaşlar hem faizsiz hem de 3 ay erteleme hakkına sahiptirler. Bunların yanında kısa zamanlı verilen yem yardımları da hayvancılık sektöründe iyi bir avantaj sağlıyor. Büyükbaş ve küçükbaş hayvanlar için verilmekte olan kredi, 3 ay boyunca faiz işlemi uygulanmadan veriliyor. Pandemi sürecinde bu kredilere başvurmak isteyen kişilerin, istenilen koşullara sağlaması gerekmektedir. Koşullar değişse de kişilerin kredi kullanması yine de sağlanmaya devam edecektir. Kredi desteği içinde ek ödemelere de yer verilmeyecektir. Kişiler bu kapsamlar dahilinde faizsiz krediden yararlanabilirler.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP