DOLAR

32,5993

0.34%
EURO

34,8219

0.18%
ALTIN(gr)

2.507,65

0,95%
BİST 100

%
Benzine Zam Haberleri Sonrası Kritik Açıklama

Benzine Zam Haberleri Sonrası Kritik Açıklama

Benzine zam gelecek haberlerine karşılık olarak Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu Başkanı Mustafa Yılmaz açıklama yaptı.

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:05
Benzine Zam Haberleri Sonrası Kritik Açıklama
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu Başkanı Mustafa Yılmaz bazı Basın Yayın organlarında yer alan ve haberlerin gerçeği yansıtmadığını açıkladı. Mustafa Yılmaz yazılı açıklamada akaryakıt piyasasındaki fiyat hareketlerinin kurumları tarafından yakından takip edildiğini de açıkladı.

“Kurum olarak gerekli hesaplamaları yapıyoruz herhangi bir zam olmayacak ülkemiz seçim arifesinde ve bu tarz manipülasyonlar ülkemize sadece zarar verecektir. Bu tarz girişimler piyasaları yönlendirmekten başka hiçbir işe yaramaz zam yapılacağı şeklinde çıkan haberlerin tamamı asılsızdır.”

“Bu tarz manipülatif haberler ülkemizin ekonomisini yanı sıra milletimizin de moralini bozmaktadır diyen Mustafa Yılmaz gerek basın mensuplarına gerekse de haber kanallarına gerekli bilgilendirmeler yapılıyor. vatandaşlarımıza ise söylemek istediğimizi en önemli noktalardan bir tanesi de bu tip kaynağı belirsiz olan iyi niyetten uzak maksatlı Haberlere in anlamaları olacaktır.”

“Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu başkanı Mustafa Yılmaz bundan sonra vatandaşların ve kamuoyunun dikkatli olması gerektiğini söyleyerek zam haberlerini manipülasyon şeklinde yayıldığını ve vatandaşların bu haberlere inandığını vurguladı. kesinlikle kaynağı belli olmayan ve güvenilir olmayan paylaşımlara inanmayın art niyetli kimseler tarafından yapılan paylaşımların hem ekonomimize hem de iç huzurumuz da oldukça büyük darbe vurduğu gözlemlenmiştir” açıklamalarını yaptı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP