DOLAR

32,3675

0.14%
EURO

34,9736

-0.31%
ALTIN(gr)

2.324,21

0,22%
BİST 100

%
BİM Müjdeyi Verdi Çok Sayıda Alım Yapılacak

BİM Müjdeyi Verdi Çok Sayıda Alım Yapılacak

Türkiye’de en çok alım yapan yerlerden biri olan BİM personel alımı yapacağını açıkladı. Net 2500 TL maaşla işe başlayacak olan personeller İŞKUR üzerinde seçilecek. Binlerce şubeye sahip olan BİM istihdam konusunda İŞKUR ile ortak çalışmaktadır. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:10
BİM Müjdeyi Verdi Çok Sayıda Alım Yapılacak
0

BEĞENDİM

ABONE OL

BİM personel alımı İŞKUR üzerinden yapılmaktadır. Başvuru için belli şartlar arayan BİM ve İŞKUR bu şartları sağlayan kişiler arasından alım yapacaktır. Birçok kadro ve il seçeneği olan market zinciri işsiz vatandaşlar için gelir kapısı olmaktadır. Başvurular online olarak gerçekleştirilebilir. İŞKUR üzerinden BİM’i aratarak başvuru formunu doldurmanız yeterli olacaktır. İŞKUR’a üye olmadan başvuru formunu görüntülemeniz olanaksızdır. Kişisel bilgiler ile giriş yapmanız gerekmektedir. Kişisel bilgilerin varlığı iş verecek kurum için önemli bir konudur. Çalışmak istediğiniz ili ve pozisyonu başvuru formunda belirtebilirsiniz.

Çeşitli Pozisyonlar Çeşitli İllerde Vatandaşı Beklemektedir

Kasa, bölge kasa personeli, reyon personeli,kozmetik personeli unlu mamuller ve meyve sebze personeli, et-şarküteri personeli, gibi birçok alanda açık mevcuttur. Farklı illerde veya aynı illerin farklı semtlerinde çalışmanız mümkündür. Bu seçeneklerden size en uygun olanını başvuru formunda belirtmeniz gereklidir. Başvuru şartları ise temel şartlar arasındadır. 18 yaş ve üzeri olmak, çalışma koşullarına uyumlu ve uygun olmak gibi şartları arayan kurum detaylı bilgilendirmeyi site üzerinden yapacaktır. Özellikle pandemi sonrası yaşanan belirsizlik kişileri de sıkıntıya sokmaktadır. İşsizliğin de arttığı bu dönemde bu ilan birçok kişinin beklediği bir ilandı. Başvuru için gerekli diğer detayların yakın tarihte açıklanması bekleniyor. Açıklamadan sonra vatandaşların hızlı şekilde başvurularını gerçekleştirmesi gerekmektedir.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP